Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promociona les faves, les maduixes, els pèsols i les patates dels mercats de Mataró conreades en proximitat

Escoltar

L’Ajuntament promociona les faves, les maduixes, els pèsols i les patates dels mercats de Mataró conreades en proximitat

Comença la segona fase de la campanya “Collits a casa”

L’Ajuntament comença aquest cap de setmana la segona edició de la campanya “Collits a Casa”, destinada a la promoció dels productes conreats en la proximitat amb l’objectiu de fomentar el seu consum i ajudar els productors locals.




La primera edició de la campanya va centrar-se en difondre i identificar prop d’una quarentena de productors i ara es farà èmfasi en 4 aliments que es conreen en les immediacions i es venen als mercats de Mataró: les faves, les maduixes, les patates i els pèsols del Maresme

 

Els aliments que es conreen a prop de casa nostra i ens arriben directament del pagès són frescos i saludables, conserven millor les qualitats organolèptiques (gust, olor, sabor) i el seu potencial nutritiu per a una dieta sana i equilibrada.

 

La campanya “Collits a casa” es basa també en donar a conèixer als ciutadans que poden adquirir aquestes fruites, verdures, i llegums als mercats de Mataró: Cerdanyola, Cirera Molins, l’Escorxador, plaça Gran i plaça de Cuba. Concretament, a les parades que tenen el distintiu de la marca “Collits a casa” i que identifica els pagesos del Maresme que venen els seus productes de proximitat als mercats de Mataró. Per saber els productors es pot consultar un minisite dissenyat a tal efecte.

 

En els propers dies es podran veure al carrer els anuncis d’aquesta campanya comercial a marquesines, mitjans de comunicacions i a l’interior dels autobusos urbans. El comú denominador dels anuncis és que aprofiten un refrany, frase feta o modisme lingüístic per captar l’atenció dels consumidors.

 

La difusió s’organitzarà en 4 fases, començant per la promoció de les faves i els eslògans són els següents:

 

“Són faves comptades! Perquè són les nostres!”

Keep calm and menja maduixes del Maresme”

“Més eixerit que un pèsol! Al Maresme des de 1789”

“On hi ha mata hi ha patata. Mataró potatoes

 

Complementàriament, l’Ajuntament ha editat unes postals amb receptes per als clients d’aquests productes de proximitat maridats amb un vi de la Denominació d’Origen Alella, iniciativa realitzada amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Maresme i la DO Alella.