Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reclama als jutjats les despeses ocasionades per l’esfondrament de les cases del carrer de Sant Antoni

Escoltar

L’Ajuntament reclama als jutjats les despeses ocasionades per l’esfondrament de les cases del carrer de Sant Antoni

Presentarà una demanda civil contra els responsables de l'incident per intentar recuperar 188.714,77 €L’Ajuntament ha decidit interposar una demanada civil per culpa excontractual contra el/ls responsables de l’esfondrament de les cases del carrer de Sant Antoni, incidents que van tenir lloc el febrer i el març de 2012.


 

La Junta de Govern ha aprovat avui presentar aquesta demanda per poder reclamar per la via judicial totes les despeses que va ocasionar a l’Ajuntament els esfonframents i que, segons consta en un informe municipal, pugen 188.714,77 €.

 

De resultes de l’esfondrament, l’Ajuntament va haver de reallotjar els veïns de les cases afectades, assegurar les estructures dels habitatges contigus i desviar la circulació d’aquest cèntric carrer, que ha estat tallat a la circulació des de llavors per raons de seguretat. Després de diversos estudis i havent avançat les obres a les diferents finques particulars afectades, l’Ajuntament ja ha anunciat que el carrer reobrirà al trànsit el proper dilluns 16 de desembre.