Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde destaca l’aposta de Mataró pel mar en la jornada “Logística i negocis marítims”

Escoltar

L’alcalde destaca l’aposta de Mataró pel mar en la jornada “Logística i negocis marítims”



L’alcalde de Mataró, Joan Mora, ha destacat en la cloenda de la jornada “Logística i negocis marítims” celebrada avui a TecnoCampus que la ciutat està fent una aposta pel mar que donarà fruits a llarg termini, i que “permetrà aprofitar les grans oportunitats que s’obren en a aquest àmbit”.


 

En aquest sentit, l’alcalde ha citat la transformació del port i el recent viatge comercial a Florida per buscar acords de col·laboració amb operadors d’aquest estat nord-americà. I, molt especialment, l’alcalde s’ha felicitat del fet que el curs 2014-2015 es pugui posar en marxa al TecnoCampus un nou Grau en Logística i Negocis Marítims, sota el paraigua de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). En aquest sentit, tots els assistents a la jornada, que forma part del programa de la Universitat d’Estiu del TecnoCampus, han destacat que aquesta nova titulació omplirà el buit existent en formació de negocis aplicada al sector marítim i nàutic.

 

El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha posat l’èmfasi en la importància de l’associació Maresme Marítim, creada recentment, i que ha estat capaç d’aglutinar el sector privat i les administracions, a més dels ports, per donar un impuls a l’obertura del Maresme cap al mar. La directora de l’Escola Universitària del Maresme, Montserrat Vilalta, -el centre del TecnoCampus adscrit a la UPF on s’impartirà aquesta titulació- ha destacat que el nou grau tindrà un enfoc pràctic i professionalitzador, i ha demanat el suport del sector privat per fer-ho possible. A més de representants d’empreses, han participat en la trobada directius del Fòrum Marítim Català, el port de Barcelona i el port de Tarragona.