Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’esportista de tennis taula Gàlia Dvorack

Escoltar

L’alcalde rep l’esportista de tennis taula Gàlia Dvorack

Va aconseguir la medalla de bronze en dobles en el Campionat d’Europa Absolut

L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir a la tarda una recepció oficial a l’esportista de tennis taula Gàlia Dvorack que va aconseguir la medalla de bronze en dobles en el Campionat d’Europa Absolut, celebrat entre el 4 i el 13 d’octubre a Schwechat (Àustria), fent parella amb la jugadora sueca del Fotoprix Vic, Matilda Ekholm. També hi va assistir el regidor d’Esports, Pere Galbany.


 

L’esportista va estar acompanyada pels seus pares (la mare, Flora Kasanova, és la seva entrenadora) i pel president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, club al qual pertany.

 

L’acte va ser un reconeixement a les fites aconseguides per l’esportista al llarg de la seva carrera. Dvorack ha participat als Jocs Olímpics de Pequín i Londres, ha estat campiona de la Divisió d’Honor diverses vegades amb el seu club i ha estat guardonada amb el premi a la millor esportista de Mataró en diferents ocasions, entre d’altres.

 

Més recentment, del 13 al 17 de novembre va disputar a Berlín l’Open World-Tour d’Alemanya, torneig que forma part del Circuit Mundial d’Opens i on hi participen les millors jugadores a nivell mundial. Gàlia Dvorack va arribar fins als setzens de final després de passar les fases de grups i preliminar i guanyar la cap de sèrie número 2 del torneig i número 9 del rànquing mundial, la japonesa Kasumi Ishikawa.

 

Actualment Gàlia Dvorack està situada en el lloc 150 del rànquing mundial. La millor posició que ha aconseguit ha estat al voltant del número 80.