Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep la presidenta de la Fundació Vicente Ferrer, Anna Ferrer

Escoltar

L’alcalde rep la presidenta de la Fundació Vicente Ferrer, Anna Ferrer



L’alcalde, Joan Mora, ha rebut avui la presidenta de la Fundació Vicente Ferrer, Anna Ferrer, que ha vingut acompanyada del director de l’entitat, Jordi Folgado, i de la delegada de la fundació al Maresme, Anna Abelló, a més de voluntàries de l’entitat. També ha assistit a la recepció el regidor de Participació, Ciutadania i Convivència, Joaquim Fernàndez.


 

Anna Ferrer, vídua de Vicente Ferrer, resideix a l’Índia i ha aprofitat la seva estada a Barcelona per presentar un llibre per visitar la ciutat de Mataró.

 

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb la millora de les condicions de vida de les comunitats més desfavorides d’Andhra Pradesh (Índia) fundada per l’exmissioner jesuïta i la seva dona l’any 1970.

 

L’entitat té una delegació a Mataró des de l’any 2010 i des d’aleshores forma part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

 

Des de 2010 la Fundació Vicente Ferrer ha portat a terme diferents projectes i activitats amb el suport de l’Ajuntament de Mataró com el sopar “Vine a fer l’indi” els anys 2012 i 2013; i l’exposició i activitats a l’abril de 2013 amb el lema “Mujeres: la fuerza del cambio en la India”, entre d’altres.

 

A més, l’Ajuntament ha subvencionat a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament dos projectes de cooperació a l’Índia promoguts per l’entitat:

 

. 2010: ”Optimització de l’ús de recursos hídrics mitjançant la promoció del reg per aspersió al districte d'Anantapur” amb una aportació de 1.300 €.

 

. 2011-2013: “Millora en la gestió i aprofitament dels recursos hídrics” amb les següents aportacions: 20.000 € (2011), 33.376,48 € (2012) i 27.585,25 € (2013).

 

El director de la Fundació Vicente Ferrer va ser el convidat a fer la ponència a la Nit de la Solidaritat de l’any 2010.