Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep Laura Quintero i Sandra Núñez, campiones d’Espanya de patinatge

Escoltar

L’alcalde rep Laura Quintero i Sandra Núñez, campiones d’Espanya de patinatgeL’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir ahir una recepció a dues esportistes del club Patinatge Artístic Mataró, Laura Quintero i Sandra Núñez, que aquest any s’han proclamat campiones de patinatge artístic de la seva categoria.


 

Laura Quintero va aconseguir el Campionat d’Espanya en categoria infantil el passat 24 i 25 d’octubre a Gandia. També va ser tercera al Campionat de Barcelona i Catalunya i cinquena a la Copa d’Europa a França.

 

Sandra Núñez, per la seva banda, va guanyar el Campionat d’Espanya en categoria aleví el 28 i 29 de novembre a Màlaga. És subcampionat de Catalunya aleví i subcampiona de la Copa d’Europa.

 

Les dues esportistes van estar acompanyades per l’entrenadora, Eva Gallego, i d’altres esportistes del club: Jordi Anfruns, Desi González, Pol Torres i Naila Illescas.

 

El club Patinatge Artístic Mataró va néixer el 1987 i en l’actualitat està format per 152 esportistes que formen 14 grups diferents de categories cadet, categoria b, juvenil, aleví i infantil. El passat setembre el club va organitzar el Campionat de Catalunya Aleví.