Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’artista Santi Clavell dissenya l’etiqueta del Vi Novell 2013

Escoltar

L’artista Santi Clavell dissenya l’etiqueta del Vi Novell 2013

La penjada de la branca del pi per senyalitzar els cellers que comercialitzen aquest vi tindrà lloc dissabte 23 de novembre

El Vi Novell Mataró 2013 ja ha arribat. Els quatre cellers de la ciutat que el comercialitzen han presentat aquest migdia el vi triat i l’etiqueta dissenyada per l’artista local Santi Clavell.


 

Es tracta d’un vi negre provinent 100 % de la varietat de raïm coneguda com Ull de Llebre. De moment se n’han produït 2.000 ampolles, que sortiran a la venda a 4,95 € cada una. La fitxa de tast d’aquest vi especifica que és un vi jove amb color cirera i un ribet amb tons violacis, intenses aromes amb predomini de fruits vermells i flors com la violeta. Cal consumir-lo entre 12 i 14 graus i és ideal per maridar amb amanides, arrossos, pasta, verdures i carns blanques.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, ha participat aquest migdia juntament amb representants dels establiments impulsors de la iniciativa i el dissenyador de l’etiqueta en l’acte de presentació del Vi Novell 2013, que ha tingut lloc al Celler Castellví.

 

L’artista Santi Clavell ha explicat que ha volgut representar a l’etiqueta “el blau del cel, el sol que vol sortir amb força, una mica de paisatge mediterrani, un clima quasi tropical i una mica d’optimisme”.



El dissabte 23 de novembre, a partir de les 12.00 h, començarà la cercavila popular durant la qual es penjarà la branca de pi per senyalitzar els quatre establiments que posen a la venda aquest vi: el Celler Monserrat, Vins Santi, Can Monserrat i el Celler Castellví. A l’acte hi participarà la colla castellera Capgrossos de Mataró, que acabarà amb una actuació a la plaça de Cuba per celebrar l’arribada del Vi Novell a la ciutat.