Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Audiència Pública dóna el tret de sortida al procés per confeccionar el Programa d’Actuació Municipal per al 2014

Escoltar

L’Audiència Pública dóna el tret de sortida al procés per confeccionar el Programa d’Actuació Municipal per al 2014

Més d’un centenar de persones assisteixen a l’acte, celebrat ahir a Can GassolL’alcalde, Joan Mora, va presentar ahir al vespre el marc socioeconòmic per a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost Municipal per l’any que ve a l’Audiència Pública. L’acte, que va tenir lloc a Can Gassol, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones interessades en conèixer en quin estat es troben les finances municipals i amb quines perspectives encara l’Ajuntament el 2014.


 

Amb l’Audiència Pública s’inicia el procés participatiu dissenyat perquè la ciutadania i les entitats puguin participar en la confecció del PAM, que conté les accions i projectes a desenvolupar per l’Ajuntament durant l’any que ve.

 

L’alcalde no només va explicar el marc econòmic de partida, sinó que va fer un repàs de l’estat de les finances municipals i una estimació de les perspectives de futur. La documentació que hi va aportar durant el seu discurs, que es projectava en una pantalla durant l’acte, es pot consultar on line .

 

Durant el torn de participació del públic hi van intervenir una desena de persones, que actuaven tant a títol individual com en representació d’entitats i col·lectius de la ciutat. Els principals temes que van plantejar van ser els relacionats amb la neteja, la recollida de la brossa, la desocupació, la reactivació econòmica i les problemàtiques relacionades amb els bancs, tant per la comercialització de preferents com pels desnonaments i els pisos buits que tenen a la ciutat.

 

El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, va explicar durant l’Audiència el procediment de participació, que continuarà durant el mes de novembre amb la celebració dels diferents consells municipals sectorials i territorials, on s’elaboraran i prioritzaran les propostes de les entitats. També es poden fer aportacions per whatsapp, per les xarxes socials twitterfacebook , a través de la bústia ciutadana i al web de l'Ajuntament amb aquest formulari. De forma presencial a les oficines d'atenció ciutadana i els centres cívics i per telèfon a través del Telèfon d'Atenció Ciutadana 010.