Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula de Teatre de Mataró ofereix 8 monogràfics d’estiu

Escoltar

L’Aula de Teatre de Mataró ofereix 8 monogràfics d’estiu

Les inscripcions es poden fer del 6 al 31 de maigL’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de Mataró presenta l’oferta formativa per a aquest estiu. Hi ha cursos especialitzats per a diverses inquietuds i nivells i cursos d’aproximació al fet teatral oberts a tothom. Les principals novetats de la proposta formativa d’enguany són els cursos 'Teatre en anglès', 'Dansa per a gent gran' i 'El plaer de llegir en veu alta'. Les inscripcions comencen el proper dilluns 6 de maig fins al 31 de maig.


 

Els monogràfics de l’Aula de Teatre formen part de l’Escola de l’espectador, projecte que aglutina el treball formatiu que es fa en els centres escolars i a l’Aula de Teatre en l’àmbit de les arts escèniques.

 

'Teatre en anglès' és la prova pilot de l’Aula de Teatre que per primera vegada ofereix un curs en aquesta llengua. Impartit per Cristina Julià està adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys i busca trobar el nexe d’unió entre l’aprenentatge de l’anglès i les tècniques teatrals.

 

'Dansa per a gent gran' és el curs resultant de la demanda que hi ha hagut i està adreçat a majors de 55 anys amb ganes de cursar un taller de moviment i expressió corporal.

 

En el monogràfic 'El plaer de llegir en veu alta', per a majors de 18 anys, proposa diferents tècniques per oblidar angoixes i arribar a sentir plaer d’expressar-se en públic.

 

El curs 'Juguem a fer teatre' va adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de desenvolupar les capacitats expressives i la sensibilitat artística d’aquest col·lectiu. L’Aula de Teatre ja treballa durant el curs el teatre destinat a aquest col·lectiu i ara ho fa amb un intensiu d’estiu.

 

'Improshow' és un monogràfic que va tenir molt bona acollida l’estiu passat i es repeteix. Rai Borrell donarà als alumnes majors de 18 anys diferents tècniques d’improvisació a través de l’exploració i el joc.

 

Hi ha dos cursos que es recuperen després d’altres edicions: 'Clown' i 'Teatre de carrer'. El monogràfic de clown va adreçat a majors de 18 anys que vulguin aprendre en l’art del pallasso, mentre que 'Teatre de carrer' té per objectiu donar a nens i nenes de 13 a 17 anys les tècniques de teatre de carrer a partir de l’experimentació.

 

L’última oferta formativa d’estiu a l’Aula de Teatre és el 'Taller d’història de la dansa en moviment' amb Toni Jodar. Aquest experimentat ballarí, ajudant de direcció de Cesc Gelabert, explicarà als majors de 16 anys que s’inscriguin al curs la història de la dansa allunyant-se de la teòrica i jugant amb el moviment. Està adreçat a alumnes de dansa de diferents tècniques i estils.

 

Els cursos, que es faran durant la primera quinzena de juliol, tenen diferents durades i horaris.