Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptor Vicenç Villatoro pronunciarà la conferència del Dia de la Constitució

Escoltar

L’escriptor Vicenç Villatoro pronunciarà la conferència del Dia de la Constitució

L’acte tindrà lloc dimecres 4 de desembre a les 19 h a l’Ajuntament

L’alcalde, Joan Mora, presidirà dimecres 4 de desembre l’acte institucional amb motiu del Dia de la Constitució. El conferenciat d’enguany serà l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro que pronunciarà la conferència “Escolta, Espanya: la Constitució era la resposta?”.




L’acte tindrà lloc a les 19 h al Saló de Sessions de l’Ajuntament (La Riera, 48) i es podrà seguir en directe per streaming al web municipal.


 



Vicenç Villatoro

 

Vicenç Villatoro (Terrassa, 1957) ha publicat diverses obres en l’àmbit de la narrativa, la poesia, la memorialística i l’assaig polític. Ha obtingut els principals premis de la literatura catalana: Sant Jordi, Sant Joan, Ciutat de Barcelona, Ciutat de Palma, Prudenci Bertrana, Documenta o el Ramon Llull de les Lletres Catalanes, entre d’altres. També és autor de lletres de cançons i coator de diversos guions cinematogràfics i autor del guió del documental “Castellers del món”. Ha estat Comissari de les exposicions “Escolta, Espanya”, “Catalunya, tierra de acogida” i “Veus”.

 

Com a periodista ha treballat al Diari de Terrassa, El Correo Catalán, a l’Avui i a TV3. Entre el 2002 i el 2004 va ser el director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Com a articulista ha col·laborat en diversos mitjans com l’Avui, El Periódico, El País, El Temps, RAC 1, Catalunya Ràdio i Com Ràdio.

 

Ha estat professor de Gèneres d’Opinió a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona i director cultural de la Fundació Enciclopèdia Catalana entre el 2000 i el 2002.

 

Villatoro també ha estat director general de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya entre el 1997 i el 2000 i diputat al Parlament de Catalunya per CiU entre el 1999 i 2002.