Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Turisme i les platges del Callao i del Varador tornen a obtenir el distintiu de qualitat turística SICTED

Escoltar

L’Oficina de Turisme i les platges del Callao i del Varador tornen a obtenir el distintiu de qualitat turística SICTEDTres serveis turístics de Mataró han renovat el distintiu de compromís amb la qualitat turística SICTED 2012 (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació): l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament i les platges del Varador i del Callao.


 

Els tres serveis han anat renovant aquesta certificació. La platja del Varador i l’Oficina de Turisme van obtenir-la el 2010, any en què les dues platges també van obtenir la marca ‘Q’ de Qualitat Turística, que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). La platja del Callao va obtenir el distintiu SICTED per primera vegada l’any 2011.

 

L’Oficina de Turisme està situada a la planta baixa de l’Ajuntament (La Riera, 48) i des de l’1 de gener de 2013 té un nou horari d’atenció al públic: dilluns, dijous, divendres i dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius de 10 a 13 h.

 Què és el SICTED?És un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Institut Turismo de España (TURESPAÑA) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 30 oficis diferents, amb l’objectiu d’incrementar l’experiència i la satisfacció del turista. La Diputació i la Cambra de Comerç són les responsables de la implantació del SICTED  a la província de Barcelona. Al Maresme, l'ens gestor del projecte és el Consorci de Promoció Turística.

 

El Maresme està al capdavant del rànquing d’aquest tipus de distincions. En concret, han obtingut i/o revalidat el distintiu 66 empreses i serveis de diferents municipis: Tiana, Premià de Mar, Argentona, Dosrius, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac, Arenys de Munt, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

 

El distintiu SICTED està implantat a un total de 147 destinacions turístiques d'Espanya, 13 de les quals es troben a la província de Barcelona. El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació és una metodologia de treball que proporciona i garanteix als ciutadans que l'empresa o el servei turístic que estan rebent ha estat avaluat i ha complert tota una sèrie de requisits que acrediten la seva qualitat.