Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat viurà el proper cap de setmana la tercera edició del Mataró Opportunity Weekend

Escoltar

La ciutat viurà el proper cap de setmana la tercera edició del Mataró Opportunity Weekend



El proper cap de setmana tindrà lloc una nova edició del Mataró Opportunity Weekend (MOW), que està destinat a promocionar la ciutat a través d’ofertes d’allotjament, gastronomia i comerç, així com d’activitats complementàries per als visitants: rutes i visites guiades, exposicions, i activitats culturals i esportives.


 

La tercera edició del MOW té lloc el 4 i 5 d’octubre i aquest cop se centra sobretot en les activitats comercials i gastronòmiques. Per conèixer tant les condicions especials de les ofertes com els horaris i preus de les activitats programades s’ha dissenyat un minisite específic www.vineamataro.cat

 

Les anteriors edicions van tenir lloc el primer cap de setmana de juny de 2013 i al setembre de 2012.

 

 

Comerç a Cel obert

 

Dissabte 5 d'octubre el establiments dels eixos comercials del centre de la ciutat sortiran al carrer per participar en una diada comercial a l'aire lliure.



Hi haurà més de 60 estands en el Comerç a Cel obert, organitzat per la Unió de Botiguers, en els quals hi tindran lloc diverses activitats de dinamització per a tots els públics.



Aquest format “Cel obert” no preveu una ampliació d’horari comercial a la nit, sinó que  respon a la voluntat de garantir una continuïtat i atractiu comercial al carrer durant tot el tram horari, des del matí fins al vespre. La discontinuïtat comercial i d’activitat que s’ha produït a les anteriors edicions del MOW, a la franja compresa entre l’horari de tancament de botigues al matí i d’obertura a la tarda, va ser un dels aspectes de possible millora derivats de l’anàlisi realitzada des de la Direcció de Promoció Econòmica en col·laboració amb els agents coorganitzadors, ja que restava atractivitat a l’esdeveniment segons els propis visitants.

 



Gastronomia

 

Vint-i-quatre restaurants de la ciutat han preparat una oferta gastronòmica amb menús a 12 €  pel sopar de divendres i pel dinar i sopar de dissabte: Caminetto, El Barralet, Iluro, Rustik, Scorpio, La cuina del Cel, El Cau Grillat, La Nova Rosaleda, Ca l’Oliva, Uri Restaurant, La Troka, Gaudium, El Fanalet, Can Manolo, El Pati Guanyabens, Can Laru, La Piazza, La Girella, Can Tena, Braseria Ca La Rosa, Saluai Restaurant, Portobello Ristorante, el Racó del Jabugo i El Pati dels Musclos. 



A més, 7 establiments ofereixen una promoció de Tastets a 5 €, en els quals entren dues tapes i dues begudes a 5 € per a dues persones. Hi participen: Bar El Petit Racó, Bar cafè la Peixateria, Bar Nou València, Bar Mallorca, Mamita Valdés, La Troka, i Rustik.



I a la Sala Privat hi haurà dissabte a la nit, de les 0 a les 2 de la matinada, una degustació de 3 gintònics Premium acompanyats per unes postres de la Pastisseria Uñó a 9 €.

 



Allotjaments

 

Els hotels de la ciutat ofereixen una promoció d’allotjament diferent a les anteriors. Tots aquells que s’allotgin durant aquest cap de setmana a la ciutat, podran gaudir d’un val descompte del 15 % per la següent visita. Els establiments participants són l’Hotel Atenea Port Mataró, l’Hotel NH Ciutat de Mataró i l’Hotel Ibis.

 

El Càmping Barcelona manté la seva oferta de promoció especial: Parcel·les a 10 € / nit (IVA inclòs) Inclou: 5 persones, gos, vehicle, parcel·la, electricitat, transport permanent al centre de Mataró, piscina i els serveis del càmping. Cal portar tenda, caravana o autocaravana.

 

 

Aparcament

 

Per facilitar l’aparcament durant el MOW, el dissabte 5 d’octubre, entre les 10 i les 24 h, hi haurà una tarifa especial d’1 € / h en els aparcaments Can Xammar (SABA) i carrer de Montserrat, i es podrà aparcar de forma gratuïta als aparcaments Parc Central (GINTRA), i plaça de Granollers (GINTRA).

 

 

Activitats esportives, culturals, rutes, exposicions

 

Durant el cap de setmana hi ha un munt d’activitats culturals i esportives, a banda de les rutes i exposicions programades.

 

Destaquen com a novetat, per exemple, el Korfbal o el Zumba, les passejades amb ruc, o els espectacles de dansa i música per diferents indrets del centre i també les visites teatralitzades a la Nau Gaudí, el Rengle i la Presó, que s’emmarquen en el programa de commemoració dels 120, 130 i 150 anys d’aquests edificis.

 

Es pot consultar amb tot detall la programació al minisite del MOW.