La Comissió Punsola inicia un projecte de micromecenatge per editar l’obra inèdita de Josep Punsola

El llibre inclourà el recull de poemes “Calidoscopi” i l’obra de teatre “No fa tanta por la mort”

La Comissió de l’Any Punsola i l’Ajuntament de Mataró amb la voluntat de donar a conèixer l’obra del poeta i escriptor mataroní Josep Punsola, i en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement, han iniciat un projecte per editar la seva obra inèdita a través del procés de micromecenatge que ofereix Llibres a Mida.


 

Aquest volum serà la peça que completa l’obra de Punsola publicada fins ara i està compost per una vintena de poemes de l’obra “Calidoscopi” i una trentena més d’altres obres, així com peça de teatre “No fa tanta por la mort”.



Els interessats en ajudar a fer realitat aquesta edició tenen 40 dies per aportar una suma de 3.650 €. Hi ha diferents possibilitats per col·laborar: des d’una aportació mínima de 5 € amb la qual el seu nom figurarà a la pàgina d’agraïments del llibre, fins a 50 €, en aquest cas el mecenes rebrà dos exemplars de l’obra inèdita i dues còpies de l’Auca de l’Any Punsola realitzada per Jordi Cuyàs i Albert Pera, entre d’altres coses. Les aportacions es poden fer a través de la pàgina web de Llibre a Mida.



La data de publicació de l’obra inèdita de Josep Punsola està prevista el desembre d’enguany i s’editaran 500 exemplars.



L’Ajuntament de Mataró patrocina aquest projecte, que compta també amb la col·laboració del Celler Castellví i d’Òmnium Mataró-Maresme.



Josep Punsola (Mataró, 1913-1949) és un dels grans noms que la ciutat de Mataró ha donat a la literatura, i una de les personalitats més atractives que va il·luminar els anys foscos de la primera postguerra a la capital del Maresme. Amb motiu del 40è aniversari de la seva mort, el Patronat Municipal de Cultura de Mataró va editar la seva “Obra Poètica Completa”, a cura de Maria-Mercè Bruguera i Barbany, avui exhaurida.