Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió Punsola inicia un projecte de micromecenatge per editar l’obra inèdita de Josep Punsola

Escoltar

La Comissió Punsola inicia un projecte de micromecenatge per editar l’obra inèdita de Josep Punsola

El llibre inclourà el recull de poemes “Calidoscopi” i l’obra de teatre “No fa tanta por la mort”

La Comissió de l’Any Punsola i l’Ajuntament de Mataró amb la voluntat de donar a conèixer l’obra del poeta i escriptor mataroní Josep Punsola, i en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement, han iniciat un projecte per editar la seva obra inèdita a través del procés de micromecenatge que ofereix Llibres a Mida.


 

Aquest volum serà la peça que completa l’obra de Punsola publicada fins ara i està compost per una vintena de poemes de l’obra “Calidoscopi” i una trentena més d’altres obres, així com peça de teatre “No fa tanta por la mort”.



Els interessats en ajudar a fer realitat aquesta edició tenen 40 dies per aportar una suma de 3.650 €. Hi ha diferents possibilitats per col·laborar: des d’una aportació mínima de 5 € amb la qual el seu nom figurarà a la pàgina d’agraïments del llibre, fins a 50 €, en aquest cas el mecenes rebrà dos exemplars de l’obra inèdita i dues còpies de l’Auca de l’Any Punsola realitzada per Jordi Cuyàs i Albert Pera, entre d’altres coses. Les aportacions es poden fer a través de la pàgina web de Llibre a Mida.



La data de publicació de l’obra inèdita de Josep Punsola està prevista el desembre d’enguany i s’editaran 500 exemplars.



L’Ajuntament de Mataró patrocina aquest projecte, que compta també amb la col·laboració del Celler Castellví i d’Òmnium Mataró-Maresme.



Josep Punsola (Mataró, 1913-1949) és un dels grans noms que la ciutat de Mataró ha donat a la literatura, i una de les personalitats més atractives que va il·luminar els anys foscos de la primera postguerra a la capital del Maresme. Amb motiu del 40è aniversari de la seva mort, el Patronat Municipal de Cultura de Mataró va editar la seva “Obra Poètica Completa”, a cura de Maria-Mercè Bruguera i Barbany, avui exhaurida.