Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La commemoració del 30è aniversari de l'Escola Universitària Politècnica reuneix els 4 alcaldes de Mataró

Escoltar

La commemoració del 30è aniversari de l'Escola Universitària Politècnica reuneix els 4 alcaldes de MataróEl TecnoCampus ha celebrat aquest divendres 29 de novembre el 30è aniversari de la fundació de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró en un acte institucional que ha reunit els quatre alcaldes de Mataró. Els exalcaldes Joan Majó (1979-1983), Manel Mas (1983-2004) i Joan Antoni Baron (2004-2011) han acompanyat l’alcalde, Joan Mora, en un acte en el qual s’ha repassat la trajectòria d’aquesta escola, el naixement de la qual va suposar l’arribada dels estudis universitaris a Mataró i el punt de partida a partir del qual, els anys posteriors, el projecte universitari es va anar consolidant.


 

Els inicis de l’EUPMT, que es remunten a la vinculació amb l’Institut Politècnic Miquel Biada, i la seva posterior evolució s’han repassat amb la projecció pública del documental “30 anys de l‘EUPMT: del Miquel Biada al TecnoCampus”, realitzat pel guionista, escriptor i periodista Joan Safont.

 

En l’acte s’ha fet un homenatge a les persones que al capdavant de l’EUPMT com a directors o gerents, i del TecnoCampus com a presidents o directors generals, han liderat el projecte universitari a la ciutat. Com els alcaldes, tots ells han rebut el fermall institucional del TecnoCampus, obra del joier mataroní Txè Aymat. Així mateix, tots els assistents a l’acte han rebut una litografia numerada feta especialment per a aquesta celebració del pintor mataroní Ricard Jordà. Finalment, tres treballadors jubilats de l’EUPMT han rebut l’homenatge dels assistents per la seva dedicació al centre.