Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita el Servei tècnic de punt de trobada de Mataró

Escoltar

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita el Servei tècnic de punt de trobada de Mataró

També ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament



L’alcalde, Joan Mora, i la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, han visitat avui el Servei tècnic de punt de trobada de Mataró. Han estat acompanyats per la secretària de Família del Departament de Benestar i Família, Dolors Gordi, i per la regidora de Família i Benestar Social de l’Ajuntament, Olga Ortiz.


 

La consellera, en la seva primera visita a Mataró, ha signat també en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

 

El Servei tècnic de punt de trobada, que es va posar en funcionament el passat setembre, està ubicat al carrer de Sant Josep Oriol en un local cedit per l’Ajuntament de Mataró. El servei està destinat a atendre i prevenir, en un lloc neutral i transitori i en presència de personal qualificat, la problemàtica que sorgeix en els processos de conflictivitat familiar. Concretament, vetlla per assegurar la protecció dels infants durant el règim de visites de fills i filles en processos de separació o divorci o quan l’Administració n’assumeix la tutela. Actualment el servei està atenent a 17 famílies.

 

L’equip del Servei tècnic de punt de trobada de Mataró és multidisciplinari i està format per 5 professionals de la psicologia i el treball social i/o l’educació social amb formació i experiència en treball amb famílies i infants.   

 

L’espai disposa de dos despatxos i tres sales destinades a les visites, una d’elles s’ha habilitat per a les visites del menors més petits.