Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Portaveus emet un comunicat de posicionament sobre els fets ocorreguts els darrers dies a Rocafonda i El Palau

Escoltar

La Junta de Portaveus emet un comunicat de posicionament sobre els fets ocorreguts els darrers dies a Rocafonda i El Palau

L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir dimecres 7 d’agost una Junta extraordinària de Portaveus per tal d’informar als portaveus del Consistori dels fets ocorreguts els darrers dies a Rocafonda i El Palau. Com a resultat de la reunió s’ha redactat un comunicat signat pels grups municipals de CiU, PSC i PPC.


 

El text íntegre del comunicat és el següent:

 

“Reunits en Junta extraordinària de Portaveus el dia 7 d’agost, els grups municipals han estat informats per Mossos d’Esquadra, Policia Local i el Servei de Participació i Ciutadania de l’Ajuntament de Mataró, dels fets ocorreguts els darrers dies als barris de Rocafonda i El Palau. Els fets en concret, i que Mossos d’Esquadra han exposat, es van iniciar arran d’una intervenció policial que volien realitzar en un carrer del Palau el passat dijous 1 d’agost i que van cloure l’endemà amb la detenció de dues persones per aquests incidents i un tercer detingut per un robatori en un domicili; concentracions davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra el divendres a la tarda i posteriorment davant el Jutjat de guàrdia el dissabte al matí quan els detinguts van ser posats a disposició judicial. Diumenge a la tarda es va produir un altre episodi amb la Policia Local davant la mesquita de Rocafonda.

 

Amb tota la informació donada i aquella que han tingut a bé demanar, s’ha posat de manifest que aquests fets ocorreguts no es poden relacionar amb la celebració del Ramadà que finalitza avui. Els grups municipals han manifestat el seu compromís en seguir treballant en favor de la convivència a la nostre ciutat.

 

Davant els atacs i les difamacions patides, tots han coincidit en donar recolzament a la tasca de les forces de seguretat, com a representants de l’autoritat democràtica, perquè puguin seguir treballant per garantir la seguretat i convivència a tots els carrers de la ciutat de Mataró, donant suport a l’agent que va haver de ser atès hospitalàriament per aquests fets.

 

A la Junta de Portaveus també s’ha donat a conèixer els contactes que s’han mantingut des de l’Ajuntament amb les associacions de veïns de les zones implicades i amb la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró”.