Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal celebra la final del Campionat Escolar de Natació

Escoltar

La Piscina Municipal celebra la final del Campionat Escolar de Natació

Hi han participat 219 nedadors de 21 escoles de MataróLa Piscina Municipal va celebrar el passat dissabte la jornada final del Campionat Escolar de Natació 2012-13 en el qual hi han participat 219 nedadors de 21 escoles de Mataró.


 

El Campionat Escolar de Natació consta de quatre jornades de les quals dues són classificatòries, una jornada de semifinals i una altra de final.

 

Les categories convocades són prebenjamí, benjamí, aleví infantil i cadet, tant masculí com femení. Els estils que poden participar els nedadors són: crol, esquena i braça.

 

Els nedadors poden estar convocats per participar en un màxim de dos estils. L’accés a la competició es pot fer mitjançant la participació dels nedadors en campionats escolars de natació de cursos anteriors; els cursets que realitzen les escoles tant en horari escolar com extraescolar; la participació dels escolars en cursets de perfeccionament organitzats o bé realitzant proves d’accés. Aquestes proves d’accés són obligatòries per als escolars que canvien de la categoria benjamí a aleví atès que han de superar el doble de distància i garanteix que pugui participar el nedador amb condicions, i també per a aquells nedadors que volen participar i no estan inclosos en qualsevol altra modalitat d’accés.

 

Les diferents seleccions han tingut lloc a la Piscina Municipal, al Centre Esportiu Municipal El Sorrall i al Centre Natació Mataró.

 

Dels 219 nedadors participants, 116 han estat noies i 103 nois.

 

Les escoles participants han estat les següents: Àngela Bransuela, Anxaneta, Balmes, Camí del Mig, Cirera, Cor de Maria, GEM, Josep Manuel Peramàs, La Llàntia, Maria Mercè Marçal, Marta Mata, Miquel Biada, Montserrat Solà, Rocafonda, Sagrat Cor, Salesians, Santa Anna, Thos i Codina, Tomàs Viñas, Valldemia i Vista Alegre.

 

 

Trofeu a les millors escoles

 

El Campionat Escolar de Natació atorga premi a les tres primeres escoles de primària i a les tres primeres de secundària que obtenen millor puntuació global a partir de les jornades eliminatòries (en totes les proves i categories).

 

En aquesta edició, les primeres escoles classificades en la categoria de primària han estat el Cor de Maria, seguida de Santa Anna i de l’escola Maria Mercè Marçal. En la categoria de secundària han obtingut guardó els centres Thos i Codina, GEM i Miquel Biada.