Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal programa una jornada de portes obertes per donar a conèixer els seus serveis

Escoltar

La Piscina Municipal programa una jornada de portes obertes per donar a conèixer els seus serveis

S’hi podrà accedir lliurament dissabte 21 de setembre de 9.30h a 13.30 h

Una jornada de portes obertes permetrà accedir lliurement a la Piscina Municipal dissabte, 21 de setembre, per conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix.

 

Tots aquells que s’hi vulguin apropar a gaudir de l’equipament ho podran fer de les 9.30 h a les 13.30 h. En aquest horari es podrà fer ús lliure de la piscina gran, el gimnàs i el servei de sauna, i també es podrà utilitzar la piscina petita de 9.30 h a 10.15 h i d’11 h a12 h.

 

A més, s’hi han programat diferents activitats. A les 10.15 h hi haurà un curset de natació per a adults, Natació amb aletes i, a la piscina petita, Fitness aquàtic. A les 11.15 h, tots aquells que saben nedar podran fer Fitness aquàtic a la piscina gran. A les 12 h, a la piscina petita, hi haurà l’activitat Banya’t amb el teu infant; mentre que a la piscina gran els nens i joves que ja saben nedar podran participar en un circuit de jocs. Per últim, s’hi organitzaran visites guiades a la sala de màquines en grups reduïts.

 

A banda de gaudir de les portes obertes, qui dissabte visiti la Piscina Municipal rebrà un val per provar un dels serveis de l’equipament.

 

 

Des de 16,57 € al mes

 

La Piscina Municipal (avinguda del Velòdrom, 25) és un equipament esportiu amb dues piscines, una fonda de 25 x 12 m i l’altra de 14 x 4 m i poca fondària. També disposa de sauna i gimnàs i d’una sala de bicicletes estàtiques. S’hi realitzen activitats aquàtiques (aigua gim, aigua mix, fitness aquàtic) i cursets de natació de diferents nivells i per a totes les edats: infants, joves, adults i gent gran.

 

També ofereix diferents opcions de pagament: tiquet puntual, abonament mensual o abonament trimestral, amb descomptes diversos. Per exemple, l’abonament trimestral per a menors de 15 anys són 41 € (que representen 13,67 € /mes) i per als majors de 15 anys el mateix abonament surt a 49,70 € (16,57 €/mes).

 

A la Piscina Municipal hi treballa un equip de professionals amb gran experiència. Els usuaris del servei de bany poden comptar amb assessorament tècnic personalitzat. Actualment, la Piscina Municipal té 2.200 abonats i cursetistes.