Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presentació de la nova seu al TecnoCampus d'Start-up Catalonia reuneix un centenar d’empresaris

Escoltar

La presentació de la nova seu al TecnoCampus d'Start-up Catalonia reuneix un centenar d’empresaris

Un centenar d’empresaris i representants de les institucions i organitzacions empresarials com la FAGEM, la Cambra de Comerç, PIMEC o AIJEC va omplir ahir dijous al vespre la sala Burriac del TecnoCampus en la presentació de la nova seu de la xarxa Start-up Catalonia. La nova seu servirà per assessorar, al llarg del 2014, un total de 25 empreses per tal que accelerin el seu creixement i siguin capaces d’internacionalitzar-se i crear ocupació.
L’acte d’ahir va ser presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora. L’alcalde va destacar davant dels empresaris que són els protagonistes d’accions com la presentada ahir, ja que són actors clau per aconseguir la recuperació econòmica. Des de l’Ajuntament i el TecnoCampus, va apuntar Joan Mora, tots els esforços se centraran a donar-los tot el suport. “Ho hem de fer junts”, va concloure. L’alcalde va destacar “el reconeixement a la feina feta, i alhora el repte que representa per al TecnoCampus el fet de ser un dels emplaçaments triats per ser seu de la xarxa d’Start-up Catalonia”.

 

La Generalitat obrirà al llarg d’aquest any tres seus de la xarxa Start-up Catalonia (després de l’experiència pilot de Girona), una de les quals és la del TecnoCampus, que donarà servei a tot el seu territori d’influència. El conseller Puig va avançar en l’acte d’ahir que el 2014 se n’obriran quatre més, fins a un total de 8 seus repartides per tot el territori. “Seran elements estructurals, no una iniciativa puntual”, va assenyalar el conseller, que va remarcar que “el suport als emprenedors té la mateixa prioritat que el manteniment de les grans empreses a Catalunya o el suport als grans sectors econòmics”.

 

A partir del mes de setembre s’obrirà el termini perquè les empreses que vulguin optar a formar part de l’acceleradora d’empreses de la xarxa Start-up Catalonia pugui presentar la seva candidatura. Els requisits seran que les empreses tinguin vocació internacional, entre un i cinc anys de vida i capacitat per créixer i crear llocs de treball.