Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La selecció espanyola de waterpolo femení disputa el primer partit de la Lliga Mundial a Mataró

Escoltar

La selecció espanyola de waterpolo femení disputa el primer partit de la Lliga Mundial a Mataró

El partit tindrà lloc al Centre Municipal d’Esports El Sorrall a les 20 h davant Hongria



La selecció espanyola femenina de waterpolo i el combinat d’Hongria disputaran demà dimecres 23 de gener el primer partit de la Lliga Mundial a Mataró. El partit tindrà lloc a les 20 h al Centre Municipal d’Esports El Sorrall. La trobada està organitzada pel Centre Natació Mataró i la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN). La selecció espanyola va aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres 2012 amb la participació de dues jugadores mataronines: Roser Tarragó i Marta Bach.


 

El partit classificatori s’ha presentat avui dimecres a les instal·lacions d’El Sorrall. La roda de premsa ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Pere Galbany; el president de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), Fernando Carpena; i la vicepresidenta del Centre Natació Mataró, Marta Parera. També han assistit el vicepresident de la RFEN, Pere Robert, el seleccionador de l’equip femení, Miki Oca, i algunes de les integrants del combinat espanyol.

 

Els àrbitres dels partits seran l’italià Massimo Saveresse i el rus Irfan Sadekov i el delegat de la Federació Internacional de Natació (FINA) Manel Ibern. La selecció hongaresa està dirigida per András Merézs.

 

Les jugadores convocades per al torneig són:

 

. Marta Bach (CN Mataró El Tot)

. Andrea Blas (EW Zaragoza)

. Ana M. Copado (CN Sant Andreu)

. Clara Espar (CE Mediterrani)

. Laura Ester (CN Sabadell Astralpool)

. Mari Carmen García (CN Sabadell Astralpool)

. Laura López (CN Madrid Moscardó)

. Ona Meseguer (CN Sant Andreu)

. Lorena Miranda (CW Dos Hermanas EMASESA)

. Matilde Ortiz (CN Sabadell Astralpool)

. Jennifer Pareja (CN Sabadell Astralpool)

. Pilar Peña (CN Sabadell Astralpool)

. M. Elena Sánchez (CN Sabadell Astralpool)

. Roser Tarragó (CN Mataró El Tot)

. Laura Vicente (CE Mediterrani).

 

Els següents partits de la selecció espanyola, que forma part del Grup A, seran el 6 de febrer a Atenes contra el combinat grec; el 8 de febrer davant Hongria a Budapest i el 16 de març davant Grècia. La superfinal es farà a Pequín del 3 al 8 de juny.

 

L’objectiu de la selecció espanyola en la Lliga Mundial és la classificació per a la superfinal, un repte que ha aconseguit en 4 de les 8 participacions en el torneig.