Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Agència Tributària formalitza la seva implantació a El Rengle

Escoltar

L'Agència Tributària formalitza la seva implantació a El Rengle

L’Agència Estatal de l’Administració Tributària i l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) han signat el contracte de lloguer de diversos espais de l'edifici El Rengle.

 

L’Agència Estatal de l’Administració Tributària destinarà el local de l’edifici del Rengle a la ubicació de l’Administració de Mataró, amb seu fins ara al Camí Ral.

 

Les noves dependències ocuparan un total de 1.541,07 m2 de superfície, i l’accés a les oficines es farà per un local de la planta baixa, que dóna a la carretera de Barcelona, 41.

 

Amb aquesta nova implantació, l'edifici El Rengle assoleix un total del 74% d'ocupació. L’ocupació total per plantes és la següent:

 

- planta baixa comercial: 52,93%

- planta primera d’oficines de gran superfície: 85,58%

- planta segona d’oficines: 75,60%

- planta tercera d’oficines: 70,96%

- primera planta subterrània: 93,53% d’ocupació en trasters i locals, i un 58,56% en aparcaments.

- segona planta subterrània d’aparcaments: 100% ocupada

  

 

Obres de condicionament

 

PUMSA durà a terme les obres de condicionament i adequació de l'interior dels locals per tal d'adaptar-los a les necessitats de l'Agència Tributària.

 

Les obres començaran aquest mes i tindran una durada aproximada de dos mesos i mig, moment en què es preveu l’inici del trasllat de l’administració a les noves oficines.  

 

  

Característiques de l'edifici

 

L'Edifici El Rengle té una construcció singular i compta amb una superfície de 30.000 m2 distribuïts en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

L’edifici disposa de 8.424 m2 útils de superfície comercial i serveis en planta primera, segona i tercera, i 6.160 m2 útils en planta baixa.

 

El passat agost s'hi va instal·lar Mercadona, consolidant l’oferta comercial.Aquesta varietat d’usos –empresarial, comercial i administratiu- suposa un benefici en el desenvolupament del teixit econòmic i comercial de Mataró, a més d’un enriquiment per a l’entorn.