Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde presideix l'acte de graduació de la promoció 2012-2013 de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró

Escoltar

L'alcalde presideix l'acte de graduació de la promoció 2012-2013 de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró

S'han graduat 99 estudiants

L'alcalde, Joan Mora, ha presidit avui divendres a l'auditori del TecnoCampus l'acte de graduació de la promoció 2012-2013 de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT). Aquests estudiants, que van començar els seus estudis a l'edifici que l'EUPMT tenia a l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, els han acabat al TecnoCampus, on des del 2010 s'imparteixen tots els estudis universitaris de la ciutat. 

 

La promoció 2012-2013 de l'EUPMT la formen 99 estudiants, entre els quals destaquen els 70 que han obtingut el títol de graduats en Mitjans Audiovisuals. La promoció consta així mateix d'onze estudiants d'enginyeria informàtica, set d'enginyeria electrònica industrial, sis d'enginyeria mecànica i cinc d'enginyeria mecànica.  Els estudiants han recollit els diplomes de graduats en una cerimònia en què també s'han distingit els alumnes que han obtingut el millor expedient acadèmic de cada titulació. 

 

L'acte ha acabat amb el cant de l'himne universitari Gaudeamus Igitur i una copa de cava al foyer del centre de congressos del TecnoCampus.