Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses de GENTIC podran accedir a l’Anella Industrial per gaudir d’infraestructures punteres de telecomunicacions

Escoltar

Les empreses de GENTIC podran accedir a l’Anella Industrial per gaudir d’infraestructures punteres de telecomunicacions

L'associació d'empreses tecnològiques del Maresme GENTIC van presentar divendres al TecnoCampus l'acord que permetrà que els seus socis formin part de l’Anella Industrial de Catalunya.

 


L'Anella Industrial va nèixer amb l'objectiu de realitzar un desplegament punter d'infraestructures de telecomunicacions per a la interconnexió de sectors empresarials i recursos d'alt nivell tecnològic. Els impulsors són l´Escola Técnica Superior d´Enginyers Industrials de Barcelona (ETSEIB), el Col·legi/Associació d´Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC/AEIC) i la fundació I2CAT.

 

TecnoCampus ha actuat com a mediador per facilitar aquest acord, ja que forma part de l’Anella des de gener de 2012. La connexió a l'Anella és un avantatge competitiu del qual ja gaudeixen el centenar d'empreses del TecnoCampus pel fet d'estar instal·lats en el parc. Les empreses de GENTIC també podran gaudir-ne pagant una quota anual (el primer any n'estaran exempts) i buscant un operador de comunicacions que els ho faciliti.