Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Jornades Científiques de Mataró arriben a la desena edició

Escoltar

Les Jornades Científiques de Mataró arriben a la desena edició

Mostren les activitats científiques que es realitzen en els centres d’educació secundària



La desena edició de les Jornades Científiques de Mataró comencen aquesta tarda amb un programa d’activitats que té per objectiu mostrar a la ciutadania les activitats científiques que es realitzen en els centres d’educació secundària, tant per afavorir la difusió i potenciació dels estudis científics i tecnològics com per contribuir a la vertebració de la xarxa educativa de la ciutat. El programa inclou activitats al carrer demà dissabte 13 d’abril.


 

La inauguració de les jornades tindrà lloc a les 16.30 h a la Sala de Graus del TecnoCampus Mataró-Maresme.

 

Després de la inauguració, el Dr. José Barbosa Torralbo, catedràtic de Química Analítica de la Universitat de Barcelona, pronunciarà la conferència “Fàrmacs i drogues en les aigües del nostre entorn” i tot seguit es donarà pas a la X Mostra de Treballs de Recerca, en la qual es presentaran treballs de recerca d’estudiants de segon de batxillerat dels centres de Mataró i es tancarà l’acte fent l’entrega de diplomes.

 

Dissabte 13 d’abril, a la plaça de Santa Anna, a partir de les 17 h i durant tota la tarda, es traslladarà la ciència al carrer, amb la finalitat d’apropar la ciència a tota la ciutadania a través de la Fira commemorativa del X aniversari de les Jornades Científiques de Mataró i de la V Gimcana Científica a l’entorn de la cooperació en l’esfera de l’aigua.

 

Les jornades estan organitzades pel Grup de treball “Els treballs de recerca” del Pla de Formació de Zona de Mataró, l’Ajuntament de Mataró i el Centre de Recursos Pedagògics, i la col·laboració de TecnoCampus Mataro-Maresme, Cetemmsa, Universitat de Barcelona, Mataró Ràdio, Aigües de Mataró, Associació de professors de física i química de Catalunya, Gràfiques Solà i El Tramvia de Mataró.