Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marta Bach i Roser Tarragó, millors esportistes del 2012

Escoltar

Marta Bach i Roser Tarragó, millors esportistes del 2012

El reconeixement s’ha fet en la gala de la 58a Nit de l’EsportLes waterpolistes del Centre Natació Mataró Marta Bach i Roser Tarragó han estat escollides les millors esportistes de l’any 2012 en la 58a Nit de l’Esport que ha tingut lloc divendres a la nit al Teatre Monumental.


 

Les dues esportistes mataronines han estat reconegudes per haver aconseguit la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres 2012, a més d’haver quedat segones amb l’equip del Centre Natació Mataró en la Lliga estatal Divisió d’Honor femenina 2011-2012, primeres en el preolímpic de Trieste (Itàlia) i cinquenes en el Campionat d’Europa Júnior a Chelyabinsk (Rússia).

 

El Teatre Monumental s’ha omplert per celebrar aquesta festa anual de l’esport mataroní amb esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relaciones amb aquest àmbit a la ciutat.

 

La festa té per objectiu reconèixer públicament els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats, marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport a llarg de l’any passat.

 

La Nit de l’Esport 2013 ha estat amenitzada per la música de Pedro Cornago + Tangerine Trio i es va iniciar amb una actuació de dansa a càrrec de l’escola Vincles. Després dels parlaments es va poder veure un vídeo sobre l’esport mataroní i tot seguit es va procedir al lliurament de premis. En aquesta edició s’han repartit 71 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials.

 

Roser Tarragó també va ser reconeguda com la millor esportista de l’any 2011, premi que no va poder recollir al trobar-se a Kirishi (Rússia) participant en un torneig de preparació del preolímpic i que decidia si l’equip espanyol femení de waterpolo participava a Londres 2012.

 


L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Joan Mora. També hi han assistit el regidor d’Esports, Pere Galbany; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; i el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.