Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebrarà al TecnoCampus una jornada sobre com organitzar esdeveniments sostenibles

Escoltar

Mataró celebrarà al TecnoCampus una jornada sobre com organitzar esdeveniments sostenibles

L’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus organitzen el proper 15 de maig una jornada sobre l’organització d’esdeveniments sostenibles. La jornada Esdeveniverd va dirigida a professionals del sector dels congressos i s’emmarca en la voluntat de la ciutat de potenciar el turisme de congressos i convencions.

 


El programa inclou conferències en què empreses, agències i especialistes mediambientals parlaran de casos d’èxit en el món dels esdeveniments sostenibles i de la responsabilitat social corporativa. Entre els conferenciants destaquen els responsables de comunicació d’Unilever, Henkel i DHL o d’agències com Unit Elements i Mostaza Comunicación, que treballen per a Danone i Volskwagen Audi España. També hi participarà un representant de l’Economia del Be Comú, Christian Felber.

 

Paral·lelament, els assistents podran visitar una zona d’exposició on es podran veure productes i serveis sostenibles, alguns d’ells molt curiosos, com el mobiliari de resina reciclada o els jardins verticals. També s’organitzaran tallers sobre aspectes diversos relacionats amb l’organització d’actes i una taula de treball, dirigida per Olga Roger, doctora en Comunicació Mediambiental i directora de la revista “Recupera”. En aquesta taula es debatran els deu aspectes que millor defineixen un esdeveniment sostenible.

 

Les jornades són gratuïtes, però estan limitades a l’aforament de la sala. La inscripció es fa a través del web http://esdeveniverdmataro.eventbrite.es/.

 

Per tal d’agilitar la comunicació amb els participants, els organitzadors han habilitat un correu electrònic especial per a aquest acte, on es poden adreçar preguntes i comentaris: esdeveniverd@tecnocampus.cat