Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró inaugura diumenge la Biblioteca Antoni Comas

Escoltar

Mataró inaugura diumenge la Biblioteca Antoni Comas

Serà una jornada festiva amb gegants, castellers, música, balls i contesLa Biblioteca Antoni Comas obrirà les portes al públic el diumenge 3 de febrer amb un seguit d’activitats festives per convidar a tothom a donar la benvinguda al nou equipament.


 

El programa d’activitats començarà a les 10 h amb la sortida en cercavila de la Família Robafaves des de l’Ajuntament fins arribar a la biblioteca.

 

A la mateixa hora, s’iniciarà una altra cercavila, que sortirà de la plaça de Rocafonda, amb els gegants de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, Les Santes-Escorxador-El Palau i l’Havana que estaran acompanyats per personatges del món de la literatura, la música i el cinema i la música de Xarop de Canya.

 

Passades les 11 h, està previst que la Colla Castellera Capgrossos de Mataró farà una actuació en la qual pujarà diferents castells i tot seguit la Família Robafaves farà el ball de quatre.

 

A les 12 h es farà la inauguració oficial amb els següents parlaments: la regidora d’Obres, Núria Calpe, que donarà la benvinguda a l’acte; el president de l’Associació de Veïns Les Santes-Escorxador, Enric González, en representació de la seva entitat i la resta d’associacions de veïns dels barris de Rocafonda i El Palau; la vídua del filòleg mataroní Antoni Comas, Dolors Lamarca; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; i clourà l’acte l’alcalde, Joan Mora.

 

Finalitzats els parlaments, les portes de la Biblioteca Antoni Comas s’obriran al públic perquè pugui visitar les noves instal·lacions.

 

A partir de les 12.30 h hi haurà contes, balls i música a càrrec de Xarop de Canya.