Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró instal·la punts informatius al carrer perquè els veïns opinin sobre la neteja viària i la recollida de la brossa

Escoltar

Mataró instal·la punts informatius al carrer perquè els veïns opinin sobre la neteja viària i la recollida de la brossa

Ja s’han recollit més de 850 propostes de millora per diferents mitjans

L’Ajuntament instal·la punts informatius a diferents indrets de la ciutat, els caps de setmana d’octubre, per recollir les opinions dels veïns sobre la neteja viària i la recollida dels residus urbans. La iniciativa s’inclou en el procés de participació endegat per millorar aquests serveis.

 

L’objectiu del procés participatiu, que s’ha encarregat a l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona mitjançant conveni, és detectar els punts forts i febles del servei actual i trobar quines accions poden contribuir a fer que la ciutat estigui més neta. Es demana als ciutadans que omplin una fitxa per exposar què funciona malament i/o destacant també què funciona bé.

 

Hi ha diferents opcions per omplir les fitxes: directament al web www.mataroneta.cat; durant les reunions i activitats amb entitats, associacions i agents clau que es fan als barris; durant els recorreguts fotogràfics a peu, en grups reduïts, organitzats amb les entitats; o bé als nous punts d’informació, amb el suport d’educadors, que s’instal·len en els següents horaris i ubicacions:

 

- Punt informatiu a la plaça de Santa Anna: es va instal·lar dissabte 12 per primera vegada i també ho farà els dissabtes 19 i 26, de 16 a 20h.

 

- Punt itinerant: es va instal·lar divendres 11 al Parc de Cerdanyola i dissabte 12 al mercat setmanal de Pla d’en Boet. Les properes cites són:

 

. Divendres 18, de 16h a 20h, a la cruïlla de l’avinguda del Perú amb el carrer de la Mare Alfonsa Cavin (passatge peatonal sota el parc de Rocafonda).

. Dissabte 19, de 10.30h a 14h, al mercat del Palau-Escorxador (carrer d'Enric Prat de la Riba)

. Divendres 25, de 16h a 20h, a la plaça dels Molins.

. Dissabte 26, de 10.30h a 14h, al mercat de Cirera-Molins (riera de Cirera)

 

 

Més de 850 opinions recollides

 

Ja s’han recollit 855 fitxes amb les opinions dels ciutadans, mitjançant el web, les trobades amb entitats i recorreguts fotogràfics, i els punts informatius. Es pot participar fins al 31 d’octubre.