Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa un any més a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Escoltar

Mataró participa un any més a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

La campanya solidària tindrà lloc aquest cap de setmana a 4 centres esportius



Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple se celebra aquest cap de setmana a més de 630 piscines de Catalunya. La campanya, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), celebra aquest any el seu vintè aniversari. A Mataró hi participen 4 centres: Piscina Municipal, Centre Atlètic Laietània, Unió Recreativa LARU i Centre Natació Mataró amb diferents horaris i activitats.




Des del 1994, la FEM convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple i es recapten fons per seguir investigant aquesta malaltia. A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més important darrera de la Marató de TV3.

 

Aquest any, el Mulla’t estrena mascota, en Xop, una gota d’aigua d’estil gaudinià, mascota dels Mundials de Natació que se celebren a Barcelona aquest estiu.

 

 

Activitats i horaris a Mataró

 

La Piscina Municipal ho farà aquest dissabte13 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h, amb bany lliure, un bateig de submarinisme, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques. Hi haurà una entrada mínima de 2 € per als qui no tenen carnet del centre que es destinarà íntegrament a la campanya.

 

El diumenge 14, hi participaran el Centre Atlètic Laietània de 10 a 14 h on es podrà fer bany lliure i activitats diverses; i a la Unió Reacreativa LARU, de 12 a 13 h, hi haurà aigua gim, l’accés només serà per als abonats del club.

 

El Centre Natació Mataró va celebrar la diada solidària el passat diumenge 7 de juliol. S’hi va poder fer bany lliure, aigua gim i submarinisme.

 

Tots els centres vendran material (samarretes, tovalloles, gorres...) que la FEM facilitarà per recaptar fons.

 

 

Repte BCN 2013

 

Mataró també col·laborarà amb la campanya del Mulla’t amb uns 60 usuaris de la Piscina Municipal que participen en el Repte BCN2013 “Tu també pots ser habitant del Planeta Blau”. Així, el diumenge 14 els mataronins nedaran els darrers metres d’aquest repte entre les 11 i les 12 h a la piscina que s’ha instal·lat al Palau Sant Jordi, lloc on tindran lloc els propers mundials de natació.