Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró registra 754 sol·licituds de parades de roses i llibres per Sant Jordi

Escoltar

Mataró registra 754 sol·licituds de parades de roses i llibres per Sant Jordi

El 42,7% de les peticions s’han tramitat per Internet

L’Ajuntament de Mataró ha registrat 754 sol·licituds per instal·lar parades de venda de roses i llibres al carrer demà, 23 d’abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi. L’any passat se’n van autoritzar 546.

 

Per primera vegada, aquest any el tràmit es podia realitzar per Internet a través del web municipal, amb l’objectiu de reduir les cues i el temps d’espera dels interessats. Mitjançant aquest canal s’han registrat 332 sol·licituds, un 42,7% de les peticions rebudes.

 

Per tipologia de les parades, s’han demanat a tota la ciutat 711 parades de roses, 36 parades de llibres i 7 parades de llibres i roses. A banda, a la plaça de Santa Anna i la Rambla també hi haurà una dotzena de parades de libres en el marc de la Fira del Llibre de Sant Jordi, organitzada per la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i llibreries associades al Gremi de Llibreters de Catalunya.

 

Del total de sol·licituds, 472 han estat presentades per particulars, 163 per floristeries, 53 per entitats i associacions, 32 per centres escolars, 18 per llibreries i 16 són parades de roses que s’instal·laran a la plaça de Santa Anna.

 

L’Ajuntament també va establir aquest any per primera vegada tres trams diferenciats en el calendari de presentació de sol·licituds. D’aquesta manera s’ha donat prioritat a les sol·licituds dels professionals per davant de les presentades per entitats i centres educatius, i a aquests davant les peticions dels particulars.

 

 

Senyera a la façana de l’Ajuntament

 

Com l’any passat, la façana de l’Ajuntament llueix des de fa dies una senyera de 15 metres de llargària amb motiu de la diada de Sant Jordi. La senyera estarà a la façana de la casa consistorial durant tota la setmana.