Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró treu la música al carrer per celebrar el Dia Internacional de la Música

Escoltar

Mataró treu la música al carrer per celebrar el Dia Internacional de la Música

La diada se celebra el 22 de juny amb concerts de grups i de les escoles de música

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, la Casa de la Música de Mataró i l’Escola Municipal de Música de Mataró han treballat conjuntament per celebrar el Dia Internacional de la Música que se celebra el proper dissabte 22 de juny. Diferents escoles de música de Mataró i grups de música de la ciutat i la comarca oferiran concerts durant tot el dia a la plaça de Santa Anna i a La Riera (davant de l’Ajuntament).


 

El centre de la ciutat es convertirà en un gran escenari per degustar estils de música ben diversos a través de grups de la comarca i per escoltar les evolucions dels alumnes de sis escoles de música de la ciutat.

 

A partir de les 11 h a la plaça de Santa Anna les escoles de música de Mataró mostraran el que treballen durant l’any a les aules. Enguany participaran l’Escola Municipal de Música, l’Aula de Música Masafrets, l’Escola de Música Liceu Mataró, l’Escola de Música Imma Planas, l’Escola de Música El Carreró i Musical Mataró. 

 

I a la tarda, a partir de les 18.30 h, diferents grups de música de la ciutat i de la comarca es repartiran en els dos escenaris de la plaça de Santa Anna i de La Riera (davant de l’Ajuntament) oferint estils de música ben variats. Dels 18 grups que s’han presentat se n’han seleccionat 8: Aleph Cuántico, Espai, Dolmenn, The Go Brothers, Marc Ramia, Stepmothe, Entre Parentesis i My Wrong Pleasures.

 

A més, la Sala Privat celebrarà també el Dia Internacional de la Música amb el concert de Joan Colomo el divendres 21 de juny a les 23 h.