Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 persones participen a Mataró a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Escoltar

Més de 600 persones participen a Mataró a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Hi han col·laborat 4 centres esportius i s’han recollit 2.196 €Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple s’ha celebrat aquest cap de setmana a més de 630 piscines de Catalunya, 4 de les quals a Mataró. Hi van participar la Piscina Municipal, el Centre Atlètic Laietània, la Unió Recreativa LARU i el Centre Natació Mataró. Fins ara s’han recaptat 2.196,06 € i 618 persones en van prendre part i van fer 146.680 m..


 

Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple i es recapten fons per seguir investigant aquesta malaltia. A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més important darrera de la Marató de TV3.

 

Aquest any, el Mulla’t ha estrenat mascota, en Xop, una gota d’aigua d’estil gaudinià, mascota dels Mundials de Natació que se celebren a Barcelona a partir del 19 de juliol.

 

Els resultats d’aquesta edició a Mataró han estat els següents:

 

. Piscina Municipal:

 

La Piscina Municipal va tenir les instal·lacions obertes el dissabte 13 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h. I va organitzar diferents activitats: bany lliure, un bateig de submarinisme, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques.. Hi havia una entrada mínima de 2 € per als qui no tenien carnet del centre que s’ha destinat íntegrament a la campanya.

 

Hi van participar 178 persones que van nedar 88.580 m i es van recaptar 570,67 €. Tot i això, la Piscina Municipal vendrà els productes de la campanya (samarretes, tovalloles, gorres...) facilitats per la FEM durant dues setmanes més.

 

. Centre Atlètic Laietània:

 

El Centre Atlètic Laietània (CAL) va celebrar el “Mulla’t” diumenge 14 de juliol. S’hi va fer bany lliure i activitats diverses. Les instal·lacions van estar obertes de 10 a 14 h. Hi van participar 120 persones que van fer 3.600 m. Es van recaptar 1.035,00 €.. Centre Natació Mataró:

 

El Centre Natació Mataró va celebrar la diada solidària el passat diumenge 7 de juliol. S’hi va poder fer bany lliure, aigua gim i submarinisme. En aquesta diada hi van participar 320 persones que van nedar 54.500 m i van reunir 590,39 €.

 

La Unió Reacreativa LARU que va celebrar la jornada el diumenge 7 de juliol de 12 a 13 h amb diferents activitats. Fins ara no es disposen de les dades de participació.