Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miquel Rey, nou president de CETEMMSA

Escoltar

Miquel Rey, nou president de CETEMMSA

El nou president substitueix a Pere Merino

La Junta de Patronat de CETEMMSA, centre tecnològic avançat de la xarxa TECNIO, va aprovar ahir per unanimitat el nomenament de Miquel Rey, regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, com a president de l’entitat substituint en el càrrec a Pere Merino director general d’AZBIL TELSTAR TECHNOLOGIES.

 

La internacionalització i l’establiment d’aliances sòlides amb altres centres de recerca són els eixos principals del pla estratègic que liderarà la nova presidència, així com enfortir el projecte Tecnocampus.

 

Miquel Rey és també president de la Fundació Tecnocampus. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE, havent estat en la seva darrera etapa al sector privat, director comercial d’Indústries Murtra a Granollers.

 

 

Cetemmsa: més de 20 anys al servei de la recerca

 

Amb una trajectòria de 20 anys, CETEMMSA té la seu central a Mataró en un edifici de 2.800 m² repartits en quatre plantes i situat al parc científic i de la innovació TecnoCampus. El centre està Certificat i Homologat per l’Administració Pública, forma part de la xarxa TECNIO i és un dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya. El seu objectiu és millorar la competitivitat de les empreses i ajudar-les mitjançant la innovació de producte.

 

Transfereix el seu coneixement a les empreses que busquen innovar amb productes diferencials i de gran valor afegit. Està especialitzat en electrònica impresa, flexible i plana, alternativa a l’electrònica de silici tradicional. Aquesta tecnologia permet afegir noves funcionalitats a diferents tipus de superfícies (tèxtil, plàstic, paper, films polimèrics, etc.) convertint-les en intel·ligents.

 

Aquests dispositius intel·ligents tenen la capacitat d’aportar noves utilitats en molts sectors econòmics: salut i benestar, automoció i transport, esport professional, seguretat i protecció, packaging, arquitectura i construcció i tèxtil tècnic entre d’altres.