Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moonrunning, la primera cursa popular nocturna de Mataró, tindrà lloc el 13 de juliol

Escoltar

Moonrunning, la primera cursa popular nocturna de Mataró, tindrà lloc el 13 de juliol

A l’entorn de la prova s’organitza una jornada festiva plena d’activitats



El proper dia 13 de juliol se celebrarà la primera edició de la Moonrunning “Memorial Jaume Bah Ruiz”, la primera cursa popular nocturna de Mataró, amb un recorregut de 10 km i que transcorrerà pels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la finalitat de promoure l’esport i la ciutat de Mataró.




El regidor d’Esports, Pere Galbany; un representant de Cima Dynamic, J.J. Samsó; el director tècnic de la cursa, Santi Pellejero; i una representant de la Fundació El Maresme, Beth Jovés, han presentat aquest matí la prova i la jornada festiva que s’hi organitza al seu voltant.

 

L’hora d’inici de la Moonrunning serà a les 22 h, des del passeig Marítim, a la zona de Can Margarit, i tot seguit enfilarà per la ronda de Miguel de Cervantes, la pujada més llarga i més forta. A partir d’aquest punt, la cursa transcorrerà pels entramats dels carrers de Mataró, passant per la basílica de Santa Maria, el carrer Nou, La Riera, la plaça de Santa Anna, la plaça de les Tereses, el carrer de Sant Josep, la Muralla de la Presó, el carrer d’Argentona, la plaça de Cuba, el carrer de la Cooperativa i el Camí Ral. L’arribada serà a la platja del Callao on tots els inscrits, les famílies i tots aquells que hi vulguin participar podran gaudir d’un bon final de festa amb un àpat popular.



La cursa, que té un límit de participació de 1.500 persones, obre les seves portes a tots als aficionats al running i anima als que mai han fet una cursa que s´estrenin amb aquesta prova nocturna per gaudir-ne al màxim en un escenari d’estiu, d’esport, de solidaritat i de festa. Les inscripcions on-line ja es poden fer a través de la web www.moonrunning.com.



La Moonrunning té un elevat component solidari, pel que destinarà una dotació de cada inscripció a la Fundació El Maresme, per tal de contribuir al desenvolupament dels seus projectes socials. També es podrà adquirir una samarreta al preu de 5 € per vestir a la flashmob de la Fundació El Maresme que mostrarà el 20 de juliol durant el Dissantes.



Durant tot el dia hi haurà activitats programades per dinamitzar i promoure Mataró a càrrec de l’Escola Catalana del Triatló i la Fundació El Maresme que organitzarà activitats lúdiques i esportives durant tota la jornada a la platja del Callao.



La cursa està organitzada per Cima Dynamic i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, Diari Sport, Mataró Parc, Antiga Casa Paco, Aliança Mataró, Pedi Relax i Del Pagès a Casa.