Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres als carrers de Lluís Millet i d’Úmbria per la renovació de la xarxa d’aigua potable

Escoltar

Obres als carrers de Lluís Millet i d’Úmbria per la renovació de la xarxa d’aigua potable

L’actuació s’inclou dins el Pla Director d’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025)

Aigües de Mataró inicia avui, 31 de gener, les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable que actualment transcorre pels carrers de Lluís Millet i d’Úmbria, al barri dels Molins.

 

Aquestes obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025). El Pla de renovació de la xarxa consisteix en la progressiva renovació de l’actual xarxa de fibrociment per canonades de polietilè.

 

Les obres afecten al tram del carrer de Lluís Millet entre els carrers dels Tres Tombs i del Timbaler del Bruc; i al tram del carrer d’Úmbria entre els carrers del Timbaler del Bruc i de la Mare de Déu de l’Esperança. Els treballs consisteixen en la instal·lació de 250 metres lineals de canonada de polietilè de 110 mm de diàmetre i 5 metres lineals de 200mm de diàmetre. Es produeixen diferents creuaments amb canonades existents, on s’hauran de deixar previsions per la seva futura renovació.

 

L’actuació té una durada de 9 setmanes i l’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa AVIC,SL per un import de 31.342,00€ (IVA inclòs). L’obra mecànica la realitza directament la companyia.