Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representants de consells i entitats aporten propostes per definir els usos de l’equipament de l’avinguda de la Gatassa

Escoltar

Representants de consells i entitats aporten propostes per definir els usos de l’equipament de l’avinguda de la Gatassa

Unes 60 persones visiten l’espai durant la tarda de portes obertes

 

Prop de 60 persones han visitat aquesta tarda l’equipament sociocultural de l’avinguda de la Gatassa, ubicat a la cruïlla amb el carrer de Josep Montserat Cuadrada, com a resultat de la sessió de portes obertes organitzada per l’Ajuntament. L’alcalde, Joan Mora, també ha assistit a la visita.

 

L’Ajuntament i la Fundació Iluro, propietària de l’equipament, van signar el passat dimarts 25 de novembre un conveni per a la reobertura i cessió d’ús de l’espai. Precisament, per decidir quins usos i activitats podrà acollir, l’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu que ha inclòs la celebració, aquest matí, d’una jornada de treball per definir i prioritzar propostes.

 

A la sessió de treball han assistit unes 40 persones, representants dels consells territorials de Cerdanyola i Pla d’en Boet-Peramàs, d’entitats d’aquests barris, del Consell Municipal de Gent Gran i de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró. El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, ha presidit la trobada.

 

El procés participatiu pretén conèixer les necessitats de les entitats i els ciutadans dels barris més propers a l’equipament; determinar els usos que ha de tenir el mateix, tenint en compte les necessitats municipals, associatives i socials; i implicar al teixit associatiu en la posada en marxa de l’espai. Els assistents a la sessió participativa han pogut exposar les seves propostes i han destacat per la seva voluntat d’arribar a acords i de promoure un equipament obert a tothom, que a la vegada esdevingui punt de trobada d’entitats i ciutadans.

 

El tècnics municipals treballaran ara sobre les propostes presentades per elaborar un pla d’usos, que es tornarà a exposar als participants del procés participatiu per a la seva validació. Per confeccionar la proposta definitiva, l’Ajuntament també comptarà amb la col·laboració i acord de la Fundació Iluro. L’objectiu és tancar una programació abans d’acabar l’any i reobrir l’equipament durant el primer trimestre de 2014.