Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampus oferirà el curs que ve una nova doble titulació en Administració d'Empreses/Gestió de la Innovació i Màrqueting/Comunitats digitals

Escoltar

TecnoCampus oferirà el curs que ve una nova doble titulació en Administració d'Empreses/Gestió de la Innovació i Màrqueting/Comunitats digitals

Presenta tota l'oferta acadèmica i les noves beques socials al Saló de l'Ensenyament

El Tecnocampus participa des d'avui i fins diumenge en el Saló de l'Ensenyament, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Hi té un estand propi en el qual estudiants i professors orienten els futurs universitaris sobre els graus i postgraus que es poden cursar en els tres centres universitaris del parc: l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya; l'Escola Universitària del Maresme i l'Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra. Al Saló s'hi citen el conjunt de les universitats públiques i privades de Catalunya. Aquest matí l'ha inaugurat el secretari general d'Universitats de la Generalitat, Antoni Castellà, que ha visitat l'estand del TecnoCampus de la mà del president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el director general de parc, Jaume Teodoro.



Miquel Rey ha destacat com a novetats en l'oferta acadèmica del curs 2013-2014 del TecnoCampus la doble titulació en el Grau de Màrqueting i Comunitats Digitals i Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, que s'afegeix a la que ja es va posar en marxa el curs passat d'Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure. Potenciar les dobles titulacions, per la demanda que tenen, és una de les línies d'actuació, ha apuntat Rey, que ha afegit com a novetat del curs vinent el nou programa de beques socials. "Volem donar suport i ajudar econòmicament els estudiants que tenen un bon currículum i que per raons econòmiques podrien tenir dificultats per accedir a la universitat", ha explicat. El programa consta de 17 beques per a estudiants que compleixin uns requisits econòmics i acadèmics, i que consistiran en ajuts per a 100% del preu de la matrícula del grau.



L'oferta completa d'estudis de grau i de postgrau abarca els àmbits de l'enginyeria, audiovisuals, empresarials, turisme, màrqueting, infermeria i ciències de l'activitat física i de l'esport. El dissabte 13 d'abril se celebrarà al TecnoCampus la jornada de portes obertes en la qual es faran sessions informatives de cada grau i sessions orientatives sobre l'accés a la universitat i els programes d'intercanvi internacionals.