Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una víctima mortal i cinc ferits en un incendi a l’avinguda d’Amèrica de Mataró

Escoltar

Una víctima mortal i cinc ferits en un incendi a l’avinguda d’Amèrica de Mataró

 

Diferents serveis d’emergències han estat alertats aquest matí, cap a les 11.30 h, d’un incendi en un immoble de cinc plantes situat a l’avinguda d’Amèrica, 162 de Mataró. L’incendi s’ha produït en un pis de la 4a planta i, a conseqüència del sinistre hi ha hagut una víctima mortal i han estat traslladats a l’Hospital de Mataró cinc ferits de diversa consideració.

 

Fins al lloc de l’incident s’han traslladat 12 dotacions de Bombers de la Generalitat, juntament amb efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Protecció Civil, Creu Roja, i tècnics de diferents serveis de l’Ajuntament de Mataró (Benestar Social, Llicències i Mediació).

 

La víctima mortal és una dona de 26 anys que hauria mort en precipitar-se des del balcó, sembla ser que fugint de l’incendi, juntament amb un nen de 3 anys, que ha resultat ferit i continua hospitalitzat. Pel que fa a la resta de ferits, la majoria són atesos per intoxicació per fum.

 

 

Habitatges afectats

 


A conseqüència de l’incendi han quedat afectats pel foc 5 habitatges: dos immobles del número 162 i tres immobles del número 160.

 

En total, els veïns de 9 pisos no podran passar la nit als seus habitatges, ja sigui perquè aquests han resultat afectats directament per les flames o bé perquè s’ha hagut de tallar preventivament els serveis de subministrament a la quarta i la cinquena planta del número 162.

 

L’Ajuntament ha ofert allotjament a les famílies afectades que no disposen d’alternativa per passar la nit.