Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’establiments de la plaça Gran i entorns oferiran descomptes cada dimecres

Escoltar

Una vintena d’establiments de la plaça Gran i entorns oferiran descomptes cada dimecres

La campanya “Dimecres Llaminers a la plaça Gran” durarà 3 mesos

L’Associació de venedors de la Plaça Gran i Rodalies juntament amb la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament han iniciat la campanya “Els dimecres llaminers a la Plaça Gran”, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.


 

Aquesta campanya té una duració de 3 mesos i forma part del pla de dinamització de la Plaça Gran. La iniciativa té com a objectiu recuperar els descomptes i promocions que els mercats oferien tradicionalment, i que feien coincidir amb els dies de menys afluència de públic. 

 

Així doncs, els 21 establiments comercials de la plaça Gran i els seus entorns que s’han adherit a la campanya, programen tots els dimecres ofertes, descomptes, pacs de productes... Cada establiment decideix setmanalment la promoció que fa: descomptes del 5% en el preu final de tiquet, lot de productes de xarcuteria i forneria a 10 € i 3 € respectivament, productes en oferta, sorteig de vals de compra per valor de 50 €, etc.

  

Els comerços participants es poden reconèixer per un cartell identificatiu que està ubicat a l’entrada de l’establiment. A més, els productes que formen part de l’oferta dels dimecres llaminers estaran senyalitzats amb un rètol identificador.

 

Comerços participants: Peixateria  Ma. Àngels, Pollastreria Torrent, Forn St. Jaume, Floristeria Frèsia, Fruites Ma. Àngels, Serrat Cansaladers, Celler Can Monserrat, Fruites Francisco i Rosario, Cafès Manigua, Casa Graupera, Fruites Manolo i Olga, Mont Viu  (productes ecològics), Calçats Boixet, Carns Asturgo, Xarcuteria l’Eixida, Formatgeria Maresme, Estanc Monserrat, La Montserratina, Xarcuteria Ma. Carmen, Cuina de Gust, i Perruqueria Ana Filardi.