Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

139 obres s’han presentat a la sisena edició del Certamen de les arts dels casals de la gent gran

Escoltar

139 obres s’han presentat a la sisena edició del Certamen de les arts dels casals de la gent gran

L’exposició de tots els treballs es pot veure al Foment Mataroní fins al 19 de juliolLa regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz, va fer entrega el passat dimarts dels guardons als guanyadors de la sisena edició del Certamen de les arts dels casals de la gent gran. Aquest any s’han presentat 139 obres repartides en 12 modalitats. El certamen és una idea sorgida en la Comissió de Cultura de la gent gran que depèn del Consell Municipal de la Gent Gran.


 

La iniciativa té per objectiu afavorir la participació activa de la gent gran en la vida de la ciutat, potenciant dinàmiques de participació que permetin a aquest col·lectiu ser i sentir-se de la ciutat com a persones participatives i compromeses.

 

En aquesta edició hi han participat usuaris dels següents casals municipals de gent gran: Parc, Rocafonda, Havana, Llàntia, Oriol Batista, Cirera, Gatassa, Cerdanyola i Molins; i d’Aules Sènior de Mataró i de l’Associació de Gent Gran Jaume Terradas.

 

S’han presentat 139 obres repartides en les següents modalitats: poesia 14 obres; prosa 3; pintura-dibuix 27; fotografia 16; manualitats 22; marqueteria 3; ceràmica 9; puntes de coixí 6; ganxet i mitja 4; patchwork 27; punt de creu 2, i labors i modisteria 6. S’han concedit 2 premis per modalitat.

 

Totes les obres participants estan exposades al Foment Mataroní fins al 19 de juliol.