Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“L’esport adaptat surt al carrer”, una jornada dedicada a l’esport practicat per persones amb discapacitat

Escoltar

“L’esport adaptat surt al carrer”, una jornada dedicada a l’esport practicat per persones amb discapacitat

Tindrà lloc al nou Parc Central el diumenge 23 de març de 10 a 13 hEl nou Parc Central serà l’escenari de la Jornada d’esport adaptat “L’esport adaptat surt al carrer” que se celebrarà el diumenge 23 de març. La jornada està organitzada pel Club Esportiu FEM Esport Mataró i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. A la trobada esportiva hi participaran 23 entitats, més de 100 esportistes i s’hi podran veure 8 modalitats esportives diferents.


 

El Club FEM va néixer fa 4 anys amb la voluntat d’apropar el món de l’esport a les persones amb discapacitat com un mitjà tant per relacionar-se amb altres col·lectius com per adquirir hàbits saludables.

 

En aquests anys el club ha anat ampliant l’oferta de modalitats esportives algunes de les quals es porten a terme amb la col·laboració d’altres entitats i que són: bàsquet, tennis taula, hoquei herba, boccia, futbol, country i balls moderns amb la possibilitat de formar part en competicions oficials. 60 esportistes participen en aquestes activitats.

 

 

"L’esport adaptat surt al carrer"

 

La jornada, que porta per nom “L’esport adaptat surt al carrer”, té la voluntat de donar a conèixer les activitats esportives que porten a terme les persones amb discapacitat i fer visible que l’esport és un àmbit que els motiva i que cal fomentar i alhora donar a conèixer les entitats que hi treballen.

 

“L’esport adaptat surt al carrer” omplirà l’espai firal del nou Parc Central d’estands informatius i de partits i exhibicions de 8 modalitats esportives diferents des de les 10 h fins a les 13 h. Hi participaran uns 100 esportistes i 23 entitats.

 

Les entitats participants seran clubs esportius que fan activitats adreçades a les persones amb discapacitat o bé tenen una secció o equip específic, entitats socials que dins el seu programa d’activitats contemplen i promouen l’àmbit esportiu i les tres federacions d’esport per a persones amb discapacitat: ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics), FECPC (Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals) i FCEDF (Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física).

 

La diada coincideix amb la 3a i 4a jornada de la Lliga Nacional de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral (organitzada per la FEDPC i la FECPC) en la qual l’equip de futbol del Club FEM hi participa. Els partits es disputaran al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig.

 

La jornada s’emmarca en el projecte “Mataró, ciutat de valors” que aquest mes treballa el valor de l’esforç. El Club FEM és una de les entitats que s’han adherit al manifest de suport a aquest projecte.