Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Mataró Camina per l’Alzheimer” espera reunir 4.700 participants

Escoltar

“Mataró Camina per l’Alzheimer” espera reunir 4.700 participants

La caminada té lloc diumenge 5 d’octubre a les 8 h amb sortida a l’Ermita de Sant Simó

La setena edició de “Mataró Camina per l’Alzheimer” tindrà lloc el proper diumenge 5 d’octubre. La iniciativa l’han presentat aquest migdia l’Ajuntament de Mataró i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer Maresme. La caminada és una marxa destinada a conscienciar i sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia degenerativa.


 

El regidor d’Esports, Pere Galbany, ha estat acompanyat a la presentació per Ascensió Miró, presidenta de l´Associació Familiars Alzheimer Maresme (AFAM); Enriqueta Puntí, vicepresidenta d’AFAM; Guifré Tarragó, vocal de la Junta d’AFAM; i Miquel Vadell, col·laborador i organitzador de la caminada.

 

La caminada solidària s’organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a aquelles famílies amb menys recursos que pateixen directament o indirecta els efectes de l’Alzheimer.

 

La sortida es farà des de l’Ermita de Sant Simó a les 8 h (es poden fer tres recorreguts diferents) i finalitzarà aproximadament a les 13.30 h a la plaça de Santa Anna on se sortejaran entre els participants regals donats per cases comercials de Mataró.

 

“Mataró Camina per l’Alzheimer” està organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer Maresme (AFAM), el col·lectiu EPMA Solidària, els caminaires “Pocs i Bons”, i la colla Maimakansu i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

 

 

Inscripcions

 

S’espera en aquesta edició la participació de 4.700 persones. La inscripció es pot fer a la seu de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer Maresme (carrer de Sant Pelegrí, 3), Centre de dia de l’AFAM (carrer de Carlemany, 10), Escola Cor de Maria (La Riera, 58) i a la botiga Intersport Ronda 43 (ronda de Barceló, 43).

 

La inscripció té un cost de 8 € (4 € per als menors de 12 anys) i inclou la samarreta i els tiquets d’avituallament. Per formalitzar-la cal fer efectiva una transferència bancària al següent número de compte de La Caixa: 2100 3132 66 2200114954, indicant el nom i els cognoms de l’inscrit. Les inscripcions es tancaran quan s’esgotin les places màximes previstes o 30 minuts abans de la sortida a l’Ermita de Sant Simó.

 

L’AFAM ha posat a la venda, com cada any, el cava commemoratiu de la caminada, que té un preu de 8 € l’ampolla. També s’ha fet una placa commemorativa per als col·leccionistes.

 

 

Tres recorreguts diferents

 

Recorregut A (14,5 km): la sortida serà a l’Ermita de Sant Simó de Mataró de 8  a 9 h. Passant pel turó d’Onofre Arnau, Sant Miquel de Mata, Sant Martí de Mata, cim de Can Bruguera, Parc Central i arribada a la plaça de Santa Anna sobre les 13 h aproximadament.

 

Recorregut B (10,5 km): la sortida serà a l’Ermita de Sant Simó de Mataró de 8 a 9 h. Passant pel turó d’Onofre Arnau, Sant Miquel de Mata, Sant Martí de Mata, Parc Central i arribada a la plaça de Santa Anna sobre les 12 h aproximadament.

 

Recorregut C (700 m): serà testimonial i sortirà del Parc Central, (Parc Vell), a les 12 h.

 

Recorregut 0: per a aquelles persones que volen fer un donatiu sense caminar.

 

Cal dur posada la samarreta de la caminada durant el transcurs de la mateixa, i portar roba i calçat adequat.