Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 persones participen en un curs per aprendre a elaborar projectes de cooperació

Escoltar

25 persones participen en un curs per aprendre a elaborar projectes de cooperacióEl proper dissabte 29 de novembre finalitza el curs “Cicle de formacions sobre l’elaboració de projectes de cooperació per a entitats de codesenvolupament”. El curs, que ha comptat amb la participació de 25 persones, l’ha organitzat la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.


 

La formació s’emmarca dins les actuacions que es programen en el marc de la Comissió de Codesenvolupament del Fons Català de Cooperació amb l’objectiu de: comprendre els problemes i els reptes del desenvolupament comunitari; millorar el coneixement dels participants sobre el cicle de projectes i conèixer les eines de desenvolupament, els procediments i els mecanismes de finançament.

 

Així, durant els 4 dissabtes de novembre, de 10 a 14 h al Centre Cívic Cabot i Barba, s’ha ensenyat el procés d’elaboració d’un projecte seguint els següents passos: identificació (del projecte i dels objectius); planificació i execució; seguiment, avaluació i finançament; i redacció i clausura.

 

Aquest curs s’ha organitzat a Girona el mes d’octubre adreçat a les entitats de Girona i de l’Alt Maresme i a Mataró per a les entitats de Maresme i del Vallès.