Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

7 artistes recreen la ficció des de diferents llenguatges artístics a Can Palauet

Escoltar

7 artistes recreen la ficció des de diferents llenguatges artístics a Can Palauet

Dimecres 16 d’abril a les 20 h s’inaugura l’exposició “Fairy Tales”, produïda pel M|A|C



Verónica Aguilera, Toni Amengual, Carles Congost, Marla Jacarilla, Marc Larré, Job Ramos i Xevi Solà són els 7 protagonistes de “Fairy Tales” (contes de fades), la nova exposició que es podrà veure fins al 29 de juny a Can Palauet. Aquesta mostra col·lectiva produïda pel M|A|C presenta diferents maneres d’acostar-se a la narrativitat i la ficció a través de diversos llenguatges artístics: fotografies que reconstrueixen moments històrics, pintures que evoquen móns complexos o vídeos amb inversemblants relats biogràfics, entre d’altres.


 

L’olotí David Santaeulària és el comissari d’aquesta exposició en la qual ha conjuntat artistes amb discursos i tècniques diferents però que composen un mapa volgudament heterogeni i que suposen un mosaic significatiu de punts de vista on s’hi poden trobar afinitats. Les obres pretenen seduir l’espectador per la seva capacitat de provocar nous relats i noves històries més enllà d’una lectura formal i alhora proposar una lectura crítica.

 

Per fer més interactiva aquesta exposició el visitant podrà escriure microrelats via twitter per acabar les històries que els suggereixen els autors amb la l’etiqueta #cptales. Aquests escrits es podran veure projectats en temps real a una de les sales de Can Palauet.

 

Una altra de les activitats complementàries que acompanya l’exposició és el taller “Disparar, sense apuntar” que es farà al juny amb un dels artistes exposats, Toni Amengual. Destinat a tot tipus de públic, l’artista mallorquí proposa desenvolupar històries a través de fotografies fetes amb els mòbils dels participants que sortiran al carrer per crear la seva pròpia història. El resultat es difondrà a través de les xarxes socials.