Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró inicia la renovació i sectorització de la xarxa d’abastament als carrers Major i de Sant Jordi

Escoltar

Aigües de Mataró inicia la renovació i sectorització de la xarxa d’abastament als carrers Major i de Sant Jordi

Els treballs s’emmarquen dins el Pla de Sectorització i el Pla de Renovació del PDAM

Aigües de Mataró va iniciar el passat 8 de gener l’obra de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del tram del carrer Maor entre els carrers de les Agudes i del Molí de Vent, i el tram del carrer de Sant Jordi entre els carrers Major i Sant Daniel, al barri de Cerdanyola. 

 

Aquestes obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011‐2025), que inclou el Pla de sectorització i el Pla de renovació de la xarxa. Per una banda, els treballs suposen la renovació de l’actual xarxa de fibrociment, que és de 50 mm de diàmetre, amb la instal·lació de 207 metres lineals de canonades de polietilè de diferents diàmetres segons els trams. Per una altra, es procedeix a la sectorització, la divisió de la xarxa en subsectors, com és el cas de l’arteria que transcorrerà pel carrer Major de 160mm de diàmetre, per tal de millorar el control i funcionament hidràulic de la xarxa.

 

Els treballs suposen una inversió total de 66.272,93€ (IVA inclòs), que inclou l’obra civil, adjudicada a l’empresa Vialitat i Serveis, SL per un import de 31.500,30€ (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza directament la companyia. L’actuació té una durada prevista de 8 setmanes.