Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró s’adhereix a la Nit de l’Aigua

Escoltar

Aigües de Mataró s’adhereix a la Nit de l’Aigua

És una crida per sensibilitzar de la importància de l’aigua i el sanejament com a element imprescindible per a la vida

Aigües de Mataró s’ha adherit als actes amb motiu de la Nit de l’Aigua, que tindrà lloc demà dissabte 22 de març, quan se celebra el Dia Mundial de l’Aigua.

 

La Nit de l'Aigua és un esdeveniment esportiu, organitzat per UNICEF amb col·laboració de la Federació Catalana de Natació, en què es convida a tothom a nedar a favor de la supervivència infantil en una nit de portes obertes a clubs esportius i de natació de Catalunya. L’objectiu és recaptar fons per donar suport als programes d'aigua, sanejament i higiene que UNICEF du a terme en els països en vies de desenvolupament per tal de garantir que tots els infants tinguin accés a un aigua potable segura i a un sanejament adequat.

 

Aigües de Mataró s’ha sumat a la iniciativa com a empresa participant fent una aportació de 373 €, que és l’equivalent al preu d’un dipòsit per potabilitzar l’aigua. A més, aportarà 7€ per cada treballador de l’empresa que participi de manera individual a les activitats que ha programat en el marc de la Nit de l’Aigua el Centre Natació Mataró. Aquest club obrirà les portes de la seva instal·lació per a tothom que vulgui participar de forma individual o col·lectiva.

 

 

Taller de fontaneria a la Casa Capell

 

D’altra banda, també demà a les 11 h i per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua, la Casa Capell ha programat el taller "Fontaneria, petites reparacions d’aigua". Els participants aprendran a fer algunes reparacions domèstiques de fontaneria, com arreglar aixetes i dipòsits del lavabo que degoten, desembussar desguassos, i alhora com fer un bon manteniment de les instal·lacions. L’activitat es gratuïta però cal inscripció prèvia.