Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba una nova edició del Mataró Opportunity Weekend el 27 i 28 de juny

Escoltar

Arriba una nova edició del Mataró Opportunity Weekend el 27 i 28 de juny

Enguany la Shopping Night se celebra el divendres i el Port participa amb una vetllada especial dissabte

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey; el secretari de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM), Lluís González; i el vicepresident del Gremi d’Hostaleria de Mataró i Maresme, Mario Randazzo; han presentat avui una nova edició del Mataró Opportunity Weekend (MOW), que tindrà lloc el 27 i 28 de juny.


 

El MOW és una campanya de promoció de ciutat que inclou ofertes d’allotjament, gastronomia, i comerç (Shopping Night), així com activitats complementàries per als visitants: rutes i visites guiades, exposicions, i activitats culturals i esportives.

 

Per conèixer tant les condicions especials de les ofertes com els horaris i preus de les activitats programades s’ha dissenyat un minisite específic:  www.vineamataro.cat

 

 

Allotjaments

 

Els allotjaments de la ciutat fan un 10% de descompte sobre el preu de l’habitació doble amb l’esmorzar inclòs. Hi participen l’Hotel Atenea Port Mataró****, l’hotel NH Ciutat de Mataró***, l’Hotel Ibis** i l’Hotel Castell de Mata***. Per la seva part, el Càmping Barcelona fa un preu especial per aquests dies: parcel·les a 10 €.

 

 

Restaurants

 

Més d’una vintena de restaurants de la ciutat oferiran menús a 12 € (cal fer reserva prèvia) i una desena de bars i restaurants més s’han adherit a la campanya prepararan tastets a 5 €. Aquesta iniciativa està organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme.

 

En un altre nivell, els restaurants Dos Cuiners i Sangiovese han dissenyat menús degustació específics a 25 i 28,5 € respectivament.

 

Una de les novetats d’enguany és la celebració del Vespre de Tapes a la plaça Gran, que tindrà lloc dissabte 28 de juny, de 20.30 a 24 hores, i en el que 14 establiments oferiran menús de tapes a 12 €. S’habilitarà la plaça per sopar a l’aire lliure amb taules i cadires, barra de bar i música en viu. Aquest acte està organitzat per l’associació venedors de la plaça Gran i rodalies amb la Unió de Botiguers de Mataró.

 

Els vespres de divendres 27 i dissabte 28, també entre les 20 i les 24 hores, Casa Graupera (carrer de Sant Simó, 5) organitza un tastet de neules dolces o salades acompanyades amb una copa de cava a 1 €. L’activitat la realitza amb la col·laboració de Foies Imperia, Caves Xamós i Gramona.

 

  

Comerç

 

El divendres 27 de juny hi haurà diverses promocions, descomptes i ofertes especials per als clients dels comerços del centre de Mataró. Per la nit, la Unió de Botiguers repeteix la vetllada de botigues obertes, la Shopping Night, que va fer per primera vegada a la tardor. Els comerços estaran oberts entre les 20 i les 24 hores i hi haurà animació al carrer, música, tastets, degustacions de còctels, etc.

 

Hi haurà desfilades a la Riera, música & copes al carrer de Sant Josep, body paint al carrer de Sant Benet, música de Vinizius al carrer de Barcelona, concert acústic a la plaça Gran, i un Back to the 80´s a la plaça Xica, entre d’altres.

 

 

El Port es MOW

 

El  dia 28 el Port de Mataró també serà escenari del MOW amb interessants propostes de gastronomia, inflables gratuïts pels infants i espectacles per a tots els públics entre les 19 i les 24 hores.

 

Hi haurà la possibilitat de fer una ruta de tapes triant entre una dotzena d’establiments del port, que han preparat una tapa especial acompanyada d’una beguda per 5 €. Mentrestant, a la plaça central de la part baixa del Port, s’hi desenvoluparan exhibicions de Hip Hop, bachata, zumba, comba, salsa, sevillanes... Espectacle de rumba i nit de salsa amb l’orquestra cubana Mixael y su team Barcelona... acompanyat de barra, a càrrec dels locals del port Cafè de la Havana i A2.

 

L’aparcament del Port oferirà bonificacions als assistents. 

Espectacles a la plaça de l’Ajuntament

 

Divendres 27, a partir de les 17.30 h hi haurà diversos espectacles a la plaça de l’Ajuntament: de dansa amb el Jove Ballet de Catalunya i les companyies de competició de D’Block, danses orientals amb el Ballet àrab de Catalunya, i un concert de l’Orquestra d’Òrrius, entre d’altres.

 

Dissabte 28, entre les 20 i les 22 h, s’oferirà un concert de la Big Band de l’Escola de Música del Liceu de Mataró, entre d’altres.

 

 

Rutes i visites guiades

 

Aquests dos dies s’ofereixen als visitants les següents rutes i visites guiades: ruta Mataró 1714, visita guiada El pintor Viladomat, visita guiada i musical a la Casa Coll i Regàs, visita guiada a la vil·la romana Torre Llauder, visita amb audioguia al conjunt barroc de la Capella dels Dolors, i ruta comercial audioguiada, i ruta patrimonial audioguiada. 

 

 

Aparcaments

 

Amb motiu de la Shopping Night els aparcaments SABA fan un preu únic de 5 € entre les 20 i les 3 de la matinada i l’aparcament del carrer Montserrat de 3 € entre les 20 i la 1 de la matinada.

 

Els clients d’aquests quatre aparcaments ofereixen als clients la possibilitat de treure un abonament per al divendres 27 i el dissabte 28 de juny. Caldrà adreçar-se a la sala d’atenció al client en iniciar l’aparcament.