Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Marfà té una nova plaça pública

Escoltar

Can Marfà té una nova plaça pública

Els veïns de l’Havana celebren diumenge 26 amb diferents activitats l’obertura de l’espai

L’Ajuntament de Mataró ha habilitat com a plaça pública l’espai situat al costat de la nau llarga de Can Marfà, entre el Camí Ral-El Ravalet i el carrer de Jordi Joan.

 

La nova zona verda s’ha arranjat amb personal propi de l’Ajuntament, i s’ha dotat del mobiliari urbà més necessari. S’ha anivellat el terra de sauló, s’han instal·lat 4 bancs i 2 papereres i s’ha enjardinat l’espai. En concret, s’han plantat 4 arbres (3 moreres i 1 liquidàmbar) i planta arbustiva de l’espècie Viburnum lucidum.

 

L’accés a la plaça es fa pel carrer de Jordi Joan, mitjançant una tanca que només estarà oberta durant el dia per preservar l’espai. L’habilitació de la placeta era una demanda feta per l’Associació de Veïns de l’Havana i Rodalies a l’Ajuntament.

 

 

Acte d’obertura

 

L’obertura de la nova plaça tindrà lloc diumenge 26. L’Associació de Veïns de l’Havana i Rodalies ha organitzat un programa d’activitats que s’iniciarà a les 11h amb una cercavila que sortirà de la xemeneia situada entre les naus de Can Marfà i arribarà a la porta d’entrada de la nova zona verda. A les 11.30h tindrà lloc l’obertura de l’espai i a les 12h està previst un vermut popular i diferents activitats lúdiques.