Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinquanta professors i professionals del turisme de la Xina visiten Mataró amb motiu d’un congrés al TecnoCampus

Escoltar

Cinquanta professors i professionals del turisme de la Xina visiten Mataró amb motiu d’un congrés al TecnoCampus

La segona edició del congrés turístic Ocitur arriba al parc tecnològic Tecnocampus Mataró-Maresme. L'activitat, que va començar ahir diumenge 29 de juny amb una recepció a Calella, s'allargarà fins dimecres 2 de juliol i pren un marcat caràcter internacional.


Enguany l’Ocitur se centra en el mercat turístic xinès, ja que se celebrarà conjuntament amb l'International Conference on Tourism between China and Spain ITCHS2014, centrat en les relacions entre l'Estat espanyol i la Xina. El congrés està dividit en dos grans blocs: la part acadèmica i la part professional. La part acadèmica se centra en els debats i les propostes sorgides dels experts del sector turístic, tant provinents de l'Estat, de la Xina o d'arreu del món. La part professional es dedica a emprenedors i empreses del sector amb l'objectiu que facin partíceps altres membres de la seva experiència “per tal de poder debatre els diversos factors que intervenen en el futur del turisme”.


En el marc del conveni de col·laboració que van signar els ajuntaments de Mataró i Calella en matèria de turisme, aquesta ciutat participa activament en el congrés. En aquest sentit, el mateix diumenge es va desenvolupar una recepció en el far de Calella a un centenar de representants xinesos que prenen part en el congrés Ocitur per mostrar-los part de l'oferta del municipi. També Mataró, a través de dues visites guiades, mostrarà la ciutat als prop de 50 professors i professionals del turisme provinents de la Xina.